paulr napisał(a):Bo tak powinno być. Jak na 1 stacji nie ma to jadę na kolejną. A nie że trzeba jeździć po mieście i szukać stacji i tracić kupę czasu. Ja na shelu kupowałem tylko raz. Ale stałem w kolejce dłużej niż jechałem na tą stację z domu.
andrzejzabrze napisał(a):mariusz.odrobny napisał(a):Witam,
Kupiłem winiety na tooltickest ale źle zaznaczyłem datę.
Chętnie odsprzedam 8,9 euro/szt ; 3 winiety na Austrię 10 dniowe od 09.07.2017
Pozdrawiam
Skad jestes bo bylbym zainteresowany 1 winieta.
krutom napisał(a):Nie wiem, czy zmienili obsługę, czy skargi pomogły
Jechałem 22 czerwca i rano po 7:00 na EuroOil były winiety.
Czeska miesięczna 440 CZK, austriacka 7 dni 260 CZK.
Miła pani przy kasie nawet przyniosła mi Red Bula z lodówki, bo sobie wziąłem ciepłego z półki.
Pääkäyttäjä napisał(a):krutom napisał(a):Nie wiem, czy zmienili obsługę, czy skargi pomogły
Jechałem 22 czerwca i rano po 7:00 na EuroOil były winiety.
Czeska miesięczna 440 CZK, austriacka 7 dni 260 CZK.
Miła pani przy kasie nawet przyniosła mi Red Bula z lodówki, bo sobie wziąłem ciepłego z półki.
Nie może być... Przecież one czasu na nic nie mają, jest taki zapiernicz, że kolejka, że obsługa tirowców. Zapewne o 7 rano było pusto. I nagle personel jest miły i uczynny?
Czyli w mojej skardze jednak była prawda, skoro kobity na stacji się przejęły a nie moje widzimisię. Jeszcze tylko czekam, aż stacja odszczeka sugestie, że handluję na czarno winietami.
bluesman napisał(a):ataman80 napisał(a):Jak winiety to tylko na tolltickets.com, szybka dostawa i normalne koszta. Sprawdzone dwa lata z rzędu, polecam.
Jak winiety to tylko po drodze Sprawdzone, nienormalne najniższe koszta Sprawdzone, 10 lat z rządu
krutom napisał(a):Cierpliwość pani przy kasie tuż przede mną testował pewien pan z notesem. Wypytał ją o wszystkie warianty winiet na Czechy i Austrię z cenami oczywiście. Skrzętnie notował odpowiedzi.
Jak wychodziłem ze stacji dopadł jeszcze mnie.
Pytał czy bardziej opłaca się kupić winietę na Austrię w Czechach czy w Austrii.
Swoja drogą różnica w cenie zakupu winiety austriackiej w Czechach i Austri wynosi 4,21 zł (przeliczyłem przy użyciu kursów przy płatności kartą 4,2321 za euro i 0,161 korona w dniu 22 czerwca)
Porównajcie to z prowizjami na naszych stacjach czy cenami PZMot. Po prostu złodziejstwo.
mapex2608 napisał(a):Witam, winietę na Słowację zakupiłem poprzez ich stronę, winietę na Węgry mam zamiar zakupić w Rajce podczas postoju......
Wg strony podane kilka postów wyżej cena za winiete miesięczną wynosi HUF 4,780 . Czy w punkcie sprzedaży jest taka sama cena czy sa doliczane jakieś marże? No i rozumiem że kartą u nich mozna zapłacić?
PS. Doczekać się nie mogę, w sobotę wyjazd
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi