Trajgul napisał(a):Z tego co tu się pisze, to konkretnie nie wiadomo gdzie kupić tą winietę...
Trajgul napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Przewiń ze dwie czy trzy strony wstecz...
Piszę o tym EuroOilu, o którym klepiecie od jakiegoś czasu, że zaraz zacznę się stresować
Pääkäyttäjä napisał(a):Z głąbami z EuroOil nie zamierzam więcej wchodzić w kontakt. Dziś dostałem odpowiedź, że to jest niemożliwe że oni tam nigdy winiet nie mieli, że zawsze mają ich "dostatek". Jak się pytałem o winiety pod koniec kwietnia, gdy Ford był w serwisie a ja musiałem coś nakleić na Seata, to kurw... nie było. Nie mieli ich w lutym, w marcu i pod koniec grudnia.
gusia-s napisał(a):Ato kłamcy Nie mieli ich też dokładnie 30.04.2017 o godzinie 11
Pääkäyttäjä napisał(a):gusia-s napisał(a):Ato kłamcy Nie mieli ich też dokładnie 30.04.2017 o godzinie 11
O PROSZĘ! To się minęliśmy o godzinę, byłem tam ok. 10 i odbiłem się od pokladny.
Napisałem im, kiedy byłem - ciekaw jestem, co mi ta firma odpisze (na dowód, że byłem mam świstek za picie i paliwo bo z firmą się rozliczałem).
dowcipniPääkäyttäjä napisał(a): ...Ale nieeee, oni są w porządku i mnie kłamstwo zarzucają. Aaa, w mailu zasugerowali mi, że kupuję winiety i sprzedaję je na czarnym rynku. Chamstwo i gnojostwo.
Pääkäyttäjä napisał(a):kojacek napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Z głąbami z EuroOil nie zamierzam więcej wchodzić w kontakt. Dziś dostałem odpowiedź, że to jest niemożliwe że oni tam nigdy winiet nie mieli, że zawsze mają ich "dostatek". Jak się pytałem o winiety pod koniec kwietnia, gdy Ford był w serwisie a ja musiałem coś nakleić na Seata, to kurw... nie było. Nie mieli ich w lutym, w marcu i pod koniec grudnia.
Bo jak pytałeś to zawsze trafiałeś na duchy poprzedniej epoki... znaczy właściciela. Jakaś muszla czy coś w tym stylu
Odnośnie dojazdu stacji przy Rudnej, to trzeba się pilnować, bo to "ten" zjazd, za którym wymagana jest winieta.
Nie wiem, może... po bezsensownej wymianie maili z szefostwem EuroOil, ekipa jest czysta jak łza a winiety to oni zawsze mieli i konstatują, że ja i mi podobni, wymyślamy.
Płatny odcinek autostrady zaczyna się dosłownie parę metrów za zjazdem Rudná. Tym samym, "pętla" nad D1 do ul. Rudná jest za friko. Spoko majonez, zaufaj mi - cztery lata w Ově mieszkałem.
mariusz.odrobny napisał(a):Witam,
Kupiłem winiety na tooltickest ale źle zaznaczyłem datę.
Chętnie odsprzedam 8,9 euro/szt ; 3 winiety na Austrię 10 dniowe od 09.07.2017
Pozdrawiam
Pääkäyttäjä napisał(a):
Ale nieeee, oni są w porządku i mnie kłamstwo zarzucają. Aaa, w mailu zasugerowali mi, że kupuję winiety i sprzedaję je na czarnym rynku. Chamstwo i gnojostwo.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi