Pääkäyttäjä napisał(a):[...]
EuroOil to porażka. Dzwoniłem tam ja i kumpel z Bohumína. Obaj dostaliśmy opieprz, żeby im dupy nie zawracać telefonami bo tu się pracuje a nie przez telefon gada.
Normalnie jak u nas Rafineria Gdańska
krutom napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):... W poniedziałek jadę do Ołomuńca, spróbuję się Wam dowiedzieć, czy i ile mają winiet.
EuroOil to porażka. Dzwoniłem tam ja i kumpel z Bohumína. Obaj dostaliśmy opieprz, żeby im dupy nie zawracać telefonami bo tu się pracuje a nie przez telefon gada.
Pääkäyttäjä dzięki za info o winietach. Robisz dobra robotę
Nie wiesz, czy ogarnęli się już na EuroOil
kojacek napisał(a):Normalnie jak u nas Rafineria Gdańska
Koenig napisał(a):Za czasów Shella też nie byli specjalnie rozmowni, ale przynajmniej bez problemu można było kupić winietę Choć w zeszłym roku gdy jechałem akurat nie mieli na AT, ale to akurat nie był problem.
Nie mniej jednak ta stacja to ważny punkt, nie wiem czy zmienił się tylko szyld czy pracownicy również. Jeśli zostali starzy to raczej powinni wiedzieć ile winiet potrzebują... Wygląda jednak na to, że trzeba się przygotować na jakąś alternatywną stację. Dzięki za namiary.
leszel napisał(a):W 2011 r. po przekroczeniu przejścia w Boboszowie, po czeskiej stronie był mały sklepik z winietami na Czechy i Austrię (ceny przyzwoite). Czy nadal tam funkcjonuje?
Pääkäyttäjä napisał(a):[...]
Najprościej chyba będzie (gdy na EuroOil winiet mieć nie będą) zjechać zjazdem 354 na węźle Rudna, zawrócić na węźle Rudná/Plzeňska aby dostać się ba Benzinę...
kojacek napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):[...]
Najprościej chyba będzie (gdy na EuroOil winiet mieć nie będą) zjechać zjazdem 354 na węźle Rudna, zawrócić na węźle Rudná/Plzeňska aby dostać się ba Benzinę...
Albo kupić na stacji Mol (na SV jeszcze jako Agip) naprzeciwko wspomnianej stacji Benzina? Zdaniem Gugla-czynna całą dobę.
slimok napisał(a):Ktoś się orientuje dlaczego na tolltickets nie ma możliwości kupna winiety 7mio dniowej na Słowenię? Skończyły im się czy całkowicie wycofali ze sprzedaży? Pytam, bo może ktoś już się tym zainteresował i dowiadywał :>
Pääkäyttäjä napisał(a):Z głąbami z EuroOil nie zamierzam więcej wchodzić w kontakt. Dziś dostałem odpowiedź, że to jest niemożliwe że oni tam nigdy winiet nie mieli, że zawsze mają ich "dostatek". Jak się pytałem o winiety pod koniec kwietnia, gdy Ford był w serwisie a ja musiałem coś nakleić na Seata, to kurw... nie było. Nie mieli ich w lutym, w marcu i pod koniec grudnia.
kojacek napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Z głąbami z EuroOil nie zamierzam więcej wchodzić w kontakt. Dziś dostałem odpowiedź, że to jest niemożliwe że oni tam nigdy winiet nie mieli, że zawsze mają ich "dostatek". Jak się pytałem o winiety pod koniec kwietnia, gdy Ford był w serwisie a ja musiałem coś nakleić na Seata, to kurw... nie było. Nie mieli ich w lutym, w marcu i pod koniec grudnia.
Bo jak pytałeś to zawsze trafiałeś na duchy poprzedniej epoki... znaczy właściciela. Jakaś muszla czy coś w tym stylu
Odnośnie dojazdu stacji przy Rudnej, to trzeba się pilnować, bo to "ten" zjazd, za którym wymagana jest winieta.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi