walp napisał(a):Tak, to bezpieczny termin.
Dziękuję, dziś się za to wezmę
kubik4000 napisał(a):Witm z racji tego że dzisiaj wyjeżdżam do chorwacji i trochę się zaniepokoiłem winetkami pytanie brzmi gdzie kupie w nocy koło 1 winety na czechy i potem na Austrie koło 4 rano ????????
te kiero napisał(a):kubik4000 napisał(a):Witm z racji tego że dzisiaj wyjeżdżam do chorwacji i trochę się zaniepokoiłem winetkami pytanie brzmi gdzie kupie w nocy koło 1 winety na czechy i potem na Austrie koło 4 rano ????????
i jeszcze myślisz, że wiemy, którędy konkretnie będziesz jechał
jak A1ką to Shell zaraz za granicą PL/CZ,
na Austrię na OMV tuż za Wilfersdorf
było z 1000razy
te kiero napisał(a):było z 1000razy
krutom napisał(a):Na Austrię możesz też kupić winiety na wymienionym Shellu.
Nie mają tak złodziejskiej prowizji jak nasze stacje, a nie trzeba będzie się zatrzymywać na granicy Austrii.
te kiero napisał(a):... jak A1ką to Shell zaraz za granicą PL/CZ,
na Austrię na OMV tuż za Wilfersdorf ...
walp napisał(a):kubik4000 napisał(a):może jakiś szczegółowy adres bardzo bym prosił i czy czynne w nocy ?
EuroOil
Po prostu wrzuciliśmy w nawigację aby pokazała stacje paliw i na tą trafiliśmy. OMV całodobowa i prowadzą sprzedaż winiet. Zaraz wróciliśmy na autostradę i dalej naprzódkubik4000 napisał(a):gusia-s ----- może jakiś szczegółowy adres bardzo bym prosił i czy czynne w nocy ?
gusia-s napisał(a):walp ... chodzi o stację alternatywną ... pisałam, że na tej nie mieli winiet. Skończyły się i już. Obsługa bezradnie rozkładała ręce. Za czasów Shella nigdy się nam to nie przytrafiło. Spotkałam się też z opiniami innych, że również odbili się od lady bo winiet na EuroOil nie było. Chyba jeszcze nie nabrali doświadczenia ....
walp napisał(a):gusia-s napisał(a):walp ... chodzi o stację alternatywną ... pisałam, że na tej nie mieli winiet. Skończyły się i już. Obsługa bezradnie rozkładała ręce. Za czasów Shella nigdy się nam to nie przytrafiło. Spotkałam się też z opiniami innych, że również odbili się od lady bo winiet na EuroOil nie było. Chyba jeszcze nie nabrali doświadczenia ....
A to przepraszam bardzo, nie doczytałem. Mam nadzieję, że nabiorą na EuroOil doświadczenia.
Pääkäyttäjä napisał(a):... W poniedziałek jadę do Ołomuńca, spróbuję się Wam dowiedzieć, czy i ile mają winiet.
EuroOil to porażka. Dzwoniłem tam ja i kumpel z Bohumína. Obaj dostaliśmy opieprz, żeby im dupy nie zawracać telefonami bo tu się pracuje a nie przez telefon gada.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi