dids76 napisał(a):mar.antifa napisał(a):ja akurat kupilem winiety (czechy, austria, słowenia) w pzmot cena 209 zł z rachunku wynika ze pobiewraja 10 zł opłat manipulacujch
Z cennika PZM-ot wynika że kupowałeś te najkrótsze, 7 dni na Słowenię, 10 dni na Austrię i Czechy. Kupując na trasie zapłaciłbyś za Czechy 310 koron (ok 53zł). Austria 8,80 euro (ok 39zł) i za Słowenię 15 Euro (ok 66zł). Razem wyszło by Ci jakieś 158 zł. Czyli pobierają trochę więcej opłat
artonio napisał(a):Hej, jeżeli ktoś potrzebuje mam do odsprzedania winietki dla pojazdów do 3,5t:
Czechy - 1 miesiąc ważna od 08-08-2016
Austria - 10dni ważna od 08-08-2016
Austria - 10dni ważna od 17-08-2016
Słowenia - 1 miesiąc ważna od 27-08-2106
Zakupione na tolltickets, sprzedaję gdyż mimo zaawansowanych przygotowań musimy zrezygnować z wyjazdu Jeżeli chodzi o cenę to chciałbym za wszystko 200zł z przesyłką kurierską. Dla zainteresowanych mogę przesłać fotkę winiet. Proszę o kontakt na PW lub maila artonio @ poczta. enterpol. pl
PS. Jeżeli złe miejsce posta to proszę o przeniesienie do odpowiedniego tematu.
pablo_ns napisał(a):Koledzy mam ptranie: gdzie najtaniej kupić w Pl winiety Słowacji i Węgier? Podobno jest nowa aplikacja ezanmka - korzystał ktoś?
pablo_ns napisał(a):Zobaczyłem teraz w aplikacji eznamka i winieta 30 dniowe dla Słowacji i Węgier są po 14e na stronie węgierskiej winieta kosztuje 18e -dlaczego taka różnica??
pablo_ns napisał(a):To aplikacja ma jakiś błąd bo pokazuje że węgierska winieta kosztuje 14e
pablo_ns napisał(a):Przepraszam za pytanie ale jestem trochę zielony. W tych miejscach gdzie podałeś kupuje bez prowizji i potwierdzenie przyjdzie na email?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi