rafal1435 napisał(a):dids76 napisał(a):Może i łatwiej, ale sporo drożej
W takim razie gdzie kupujecie winiety? Na pierwszej lepszej stacji mijając granice?
rafal1435 napisał(a):dids76 napisał(a):Może i łatwiej, ale sporo drożej
W takim razie gdzie kupujecie winiety? Na pierwszej lepszej stacji mijając granice?
nowotarżanin napisał(a):rafal1435 napisał(a):dids76 napisał(a):Może i łatwiej, ale sporo drożej
Poprzez net
pablos77 napisał(a):Nie na wszystkich stacjach maja. Proponuje sciągnąć apke z google play i zainstalować i opłacić. Ponieważ na stacji benzynowej na Słowacji nie mieli sciagnołem apke eznamka i oplaciłem w 5 minut.
W internecie macie oo tej samej cenie co na stronie. Przy granicy słowacko-węgierskiej zapłaciłem 4 eur drożej niż jest na www.
dids76 napisał(a):Ja zawsze kupuję w Czechach na Shellu jakieś 5km za granicą. W Austrii na OMV w m. Wielfersdorf. Slowenskiej nie kupuję ale natym OMV też są dostępne
anka581 napisał(a):Chciałabym kupić od razu na całą trasę. Czy jest to możliwe i cenowo czy jest tak samo jak bym kupowała wjeżdżając do każdego kraju osobno. Liczę na wyrozumiałość i pomoc
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi