piotrulex napisał(a):marena01 napisał(a):
to już przerabialiśmy,ale gdzie jeszcze ?
Robisz spis czy masz plan a nawet marzenie aby każdego roku kupować w innym miejscu?
rzekłbym raczej wykaz
piotrulex napisał(a):marena01 napisał(a):
Robisz spis czy masz plan a nawet marzenie aby każdego roku kupować w innym miejscu?
piotrulex napisał(a):
W temacie karty. Założyłem sobie nową kartę gdzie przy wydaniu 3 tysi w ciągu 3 miesięcy na transakcje bezgotówkowe dają tableta z etui wartości koło 4 stów. Dałem info znajomym co też są plastikowi. No nie zrobią sobie tej karty bo to problem. Każdy inny, wszyscy równi
A zawsze mówili, że to ja jakiś problemowy jestem
piotrulex napisał(a):nagato.1985 napisał(a):wegierska i slowacka kupuje bezposrednio na stronach krajowych SK i HU. Place kredytowka zobaczymy jakie wyjda koszta.
Nowa kredytowa do mnie jedzie ale prawie 6% jest doliczane za płatności za granicą więc dobrze popatrz jak u Ciebie
marena01 napisał(a):piotrulex napisał(a):marena01 napisał(a):
rzekłbym raczej wykaz
amator33 napisał(a):piotrulex napisał(a):
W temacie karty. Założyłem sobie nową kartę gdzie przy wydaniu 3 tysi w ciągu 3 miesięcy na transakcje bezgotówkowe dają tableta z etui wartości koło 4 stów. Dałem info znajomym co też są plastikowi. No nie zrobią sobie tej karty bo to problem. Każdy inny, wszyscy równi
A zawsze mówili, że to ja jakiś problemowy jestem
Co to za karta?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi