to ja ewa napisał(a):Czy w Rajce ( na przejściu granicznym) jadąc w nocy kupię winietkę węgierską?Kiedyś były tam budki z winietami,ale ostatnio były nieczynne.Może teraz,jak płatna droga zaczyna się zaraz na początku to pootwierali te budki?Czy może lepiej kupić na jakiejś stacji na Słowacji przy okazji kupna słowackiej winiety?Może jest taka możliwość? Czy ktoś coś wie?Przez internet winiet kupować nie chcę.
to ja ewa napisał(a):No cóż...tak jak pisałam-nie chcę kupować przez internet.To nie jest jedyna możliwość zakupu.
Lednice napisał(a):to ja ewa napisał(a):No cóż...tak jak pisałam-nie chcę kupować przez internet.To nie jest jedyna możliwość zakupu.
No, ale po co komplikować sobie życie na własne życzenie
Kupno przez internet nie jest skomplikowane
Naprawdę
to ja ewa napisał(a): ... lubię spełniać swoje życzenia. I w tym roku chcę kupić stacjonarnie ...
North Slav napisał(a):Panowie (i Panie), straszyliście, że na słynnej stacji w Wilfersdorfie nie da się kupić winiety (jak i niczego innego ) po 22, bo stacja zamknięta, jako że to ponoć u Austriaków dość częsta przypadłość... Może ktoś z Was zweryfikować info z http://www.omv.at/portal/01/at/omv_at/P ... llenfinder , według którego godziny otwarcia na tejże stacji to Mo-So 00:00-24:00?
Dids? Lednice?
Dzięki z góry
slr napisał(a):Dlatego wole np doplacic 3-5 euro na calosci i kupic winiety na kazdy kraj i powrot jakie chce na tolltickets i nie martwic sie czy mozna karta placic, czy stacja jest otwarta, czy maja takie a nie inne winiety Zbedne nerwy Na tej stronie mozna zaplacic normalna karta debetowa ktory kazdy z nas ma w portfelu... listonosz przyniesie winietki w wybranym terminie i juz
Wakacje, podroz dluga a wy chcecie narazic sie na zbedne stresy bo zal wam paru zl?? Szkoda nerwow....
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi