Na wspomnianym przez Janusza parkingu Dobra jest samoobsługowa restauracja Marche. Jedzonko pyszne i świeże, chociaż nie najtańsze. Jedliśmy tam pljeskavicę i sałatki.
Chyba mogę polecić
maslinka napisał(a):Na wspomnianym przez Janusza parkingu Dobra jest samoobsługowa restauracja Marche. Jedzonko pyszne i świeże, chociaż nie najtańsze. Jedliśmy tam pljeskavicę i sałatki.
Chyba mogę polecić
Madzik68 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):W restauracji Marche żonie smakował pączek do kawy lepszy niż z cukierni na wybrzeżu
hmmm.. ze słodyczy to ja najbardziej lubie mięso
.. o zapomniałam o tej kawie to może taki zestaw : najpierw jakiś fajny kawałek plejskavicy albo inne cro mięsko a potem kawa jak dla mnie bez deseru, ale zapamiętam dla mego męża te pączkiJanusz Bajcer napisał(a):Hmmm.. mięso do kawy z ekspresu nie próbowałem takiego zestawu
PinkSlip napisał(a):Zatrzymaliśmy się tam na obiad w drodze powrotnej. Jednak gdy zobaczyliśmy ceny i naprawdę kiepskie w stosunku do cen porcje pojechaliśmy dalej. (40 kn za porcje frytek na malusim talerzyku to moim zdanie przegięcie )
Ale za to widoczki przednie
Janusz Bajcer napisał(a):Czy to ta restauracja >>> http://www.odmoriste-krka.com/hr_galerija.html
maslinka napisał(a):Na wspomnianym przez Janusza parkingu Dobra jest samoobsługowa restauracja Marche. Jedzonko pyszne i świeże, chociaż nie najtańsze. Jedliśmy tam pljeskavicę i sałatki.
Chyba mogę polecić