Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie jedziecie????

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dzolka
Podróżnik
Gdzie jedziecie????

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dzolka » 23.07.2005 17:38

Otwieram nowy temat dzięki, któremu chciałabym dowiedzieć się gdzie jedziecie w tym roku? Gdzie planujecie urlop? W jakich regionach Chorwacji planujecie spędzić w tym roku mile czas? A jeśli jedziecie z jakimś biurem to z jakim? A jeśli na własną rękę to dlaczego akurat takie wybór?

Czekam na wszystkie wypowiedzi i pozdrawiam was wszystkich ;-))
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.07.2005 18:01

Dzolka już są dwa podobne tematy : "Kalendarz wyjazdowy Chorwacja 2005" oraz miesiąc temu powstała ankieta.

Pozdrawiam
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 23.07.2005 18:04

Miej dla nas litość! Wielu z nas już wróciło i musi czekać jeszcze 11 miesięcy do następnego wyjazdu. :cry:
A odpowiedzi na większość pytań znajdziesz tu

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=6369
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 23.07.2005 19:38

A Ja odpowiem,jade na wyspe Krk,ale jeszcze nie wiem dokladnie gdzie.
Pzdr.
brodka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) brodka » 23.07.2005 19:56

Ja chcę ale sam nie wiem. Albo okolice Trogiru albo wyspa Rab.
dik72
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dik72 » 23.07.2005 22:05

Ja wyruszam jutro Peljesac :D :lol: nareszcie :papa:
Pzdr

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone