Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie jechać z dzieckiem 3,5 roku?? Proszę o rady!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dagmara
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagmara » 09.01.2007 17:22

Bardzo proszę o pomoc przy wyborze apartamentu dla dwóch lub 4 osób dodrosłych i 3,5 latka. Nie byłam jeszcze w Chorwacji, liczę na podpowiedzi:-)) Myślałam o wyspie Ciovo lub okolicach, własnym samochodem, najlepiej bez pośredników. Fajnie by było, gdyby na posesji był jakiś plac zabaw, ewentualnie jakiś brodzik i w miarę blisko do plaży dla dziecka(powiedzmy do 200m, byle nie przy ruchliwej dordze).
proszę pisac najlepiej na mojego maila
pozdrawiam wszytskich Croamaniaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: [/b]

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 10.01.2007 09:30

Wg mnie najfajniej dla takiego dzieciaka jest na campingu :D. 3 lata temu byłem z 2,5 rocznym synem właśnie na campie i była masa innych dzieci, bawił się z Francuzami, Czechami, Niemcami, a nawet Belgami. Nie miał żadnych oporów aż w szoku byliśmy jak sie te dzieciaki dogadywały 8O. Niech zażywa Europy jak najwcześniej :D:D:D.

NIE MA TO JAK NA CAMPINGU :!::!::!: W apartamencie się z nim "udusicie" ;) A tak będzie mógł sobie biegać gdzie będzie chciał i z kim będzie chciał. Campy są ogrodzone więc nigdzie daleko nie "ucieknie" ;)

Pozdrav :papa:
dagmara
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagmara » 10.01.2007 09:42

Leszek Skupin napisał(a):Wg mnie najfajniej dla takiego dzieciaka jest na campingu :D. 3 lata temu byłem z 2,5 rocznym synem właśnie na campie i była masa innych dzieci, bawił się z Francuzami, Czechami, Niemcami, a nawet Belgami. Nie miał żadnych oporów aż w szoku byliśmy jak sie te dzieciaki dogadywały 8O. Niech zażywa Europy jak najwcześniej :D:D:D.

NIE MA TO JAK NA CAMPINGU :!::!::!: W apartamencie się z nim "udusicie" ;) A tak będzie mógł sobie biegać gdzie będzie chciał i z kim będzie chciał. Campy są ogrodzone więc nigdzie daleko nie "ucieknie" ;)

Pozdrav :papa:

Bardzo dzięki wielkie, ale mogę prosić jakieś namiary?????
:-)))
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 10.01.2007 10:05

Ależ proszę bardzo :D camping "Pod Maslinom":

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Obrazek

Obrazek

Z czystym sumieniem mogę ten camp polecić zresztą jest o nim baaardzo dużo na tym forum :D tutaj:

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=6458

Całe 23 strony opisów :D. Większość ludzi na nim to Polacy :D
Bodek666
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodek666 » 11.02.2007 23:56

Polecam Willę Dingacz zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone