Witam!!!
W tym roku postanowiłam z mężem i dwójką małych dzieci(2 lata i 6 Lat)pojechać do Chorwacji. Nigdy tam nie byłam .Jakie miejscowości polecacie?Gdzieś gdzie sa jakieś atrakcje dla dzieci, ładne plaże, fajne restauracje i kawiarenki.
Ola
natola napisał(a):Witam!!!
W tym roku postanowiłam z mężem i dwójką małych dzieci(2 lata i 6 Lat)pojechać do Chorwacji. Nigdy tam nie byłam .Jakie miejscowości polecacie?Gdzieś gdzie sa jakieś atrakcje dla dzieci, ładne plaże, fajne restauracje i kawiarenki.
Ola
Ola
Ola
romuald22 napisał(a):SzamanxD napisał(a):wraz ze znajomymi rok temu udaliśmy się pierwszy raz do Chorwacji. Wybór padł na Cres i miejscowość Mali Losinj
Coś mi tu nie pasuje...
Rusio napisał(a):Witam wszystkich i z góry proszę o wyrozumiałość i pomoc .. sprawa wyglada następująco 2 lata temu bylem po raz pierwszy w Chorwacji dokladnie byla to Mastrinka udalo mi sie zobaczyc Split i Trogir i mnie wzielo w tamtym roku nie mialem mozliwosci wyjazdu z powodów osobistych ale w Tym roku powiedzialem jade ! i koniec ;D ! zwerbowalem dwójke moich najlepsszych przyjaciół i nowa dziewczyne od 3 tyg nie robie nic tylko szukam czytam i przegladam i nie moge sie zdecydowac gdzie Moim marzeniem jest Dobrovnik ale tym razem bede musial sb odpuścić gdyz jest to nieco daleko a trzeba przyciac koszty .. I tu moje pytanie kochani gdzie jechac zeby nie zawiesc oczekiwan przyjacioł gdyz to ja wymyslilem chorwacje ... dodoam ze wyjazd musi sie odbyc w pierwszy tydzien sierpnia wiec czas goni .. Zastanawialem sie juz nad zadarem rovinj primosten makarska lub powrotem do splitu/trogiru prosze doradzcie Cos bo wyląduje w wariatkowie ten kraj jest zbyt piekny <3 nie wiem czy szukac jakies miejsce w mniejszej miejscowosci nie daleko miasta czy uderzac w centrum pomożecie ? wiem ze takich tematów jest masa no ale no
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne