Wiła wianki napisał(a):Polecam okolice Makarskiej. Będziecie mieli Wieeelkie góry (1500 m.n.p.m.) wyrastające wprost z morza. Nigdzie indziej na całym wybrzeżu takich wysokich nie ma. Nie znaczy to jednak, że nie ma ładniejszych miejsc. Jak jedziecie pierwszy raz to gdziekolwiek nie pojedziecie to będziecie zadowoleni.
podpowiedz mi tylko jedno czy warto tam jechac w sierpniu? znajde cos dla 4 osob? pozdromysza-77 napisał(a):Dodam zie w Omiś spędziłam już drugie wakacje. Właśnie dziś wróciłam z CHorwacji
a jeszcze jedno w zeszlym roku jechalem do splitu wiec conieco w tych okolicach widzialem i naprawde ladne widoki jezeli mozesz to napisz skad byl wyjazd i ile tam jest dokladnie kilometrow...bo ja jechalem niestety autokarem a w tym roku wybieramy sie autem....a jezeli znasz jeszcze jakas ladna miescinke w tamtych okolicach to bylbym wdzieczny za info...mysza-77 napisał(a):A ja polecam Omiś..Leży międzuy Splitem a Makarską. To małe piękne miasteczko ...prawie sama plaza i o góry wyrastające z morza. Polecam. Taniej niż w Makarskiej i ładniej