karolina031 napisał(a):Dzięki za odpowiedź właśnie wybraliśmy z mężem apartament Eterovic w Baska Voda, chciałabym dowiedzieć się czy ktoś tu już nocował. Muszę wpłacić zaliczkę dlatego zalęzy mi na szybkiej odpowiedzi.
pasażer napisał(a):Zdravo N3W35, daruj sobie i ten domek i ten ogródek w Krilo.
"fragment wybrzeża mniej więcej od Rogoznicy do Omiša najlepiej skreślić"
Pozdrav
N3W35 napisał(a):pasażer napisał(a):Zdravo N3W35, daruj sobie i ten domek i ten ogródek w Krilo.
Pozdrav
Wielkie dzięki za odpowiedź, szukam więc dalej. Problem mój polega na tym, że będę miał przelot do Splitu, więc muszę znaleźć coś w rozsądnej odległości, by się tam móc dostać bez samochodu
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Tomek.
Edytuję i zmieniam:
Po dniu w pracy, nastąpiła zmiana planów Nie Split a Dubrownik, nie Krilo Jesenica a Slano... może tak będzie lepiej
darek1 napisał(a):karolina031 napisał(a):Dzięki za odpowiedź właśnie wybraliśmy z mężem apartament Eterovic w Baska Voda, chciałabym dowiedzieć się czy ktoś tu już nocował. Muszę wpłacić zaliczkę dlatego zalęzy mi na szybkiej odpowiedzi.
Miałem podać koleżance dobry namiar na piękną i tanią kwaterę. No ale jak koleżanka już znalazła i to jeszcze dodatkowo z mężem to już nie doradzę niczego. Pozdrawiam koleżanke serdecznie
smok131 napisał(a):N3W35 napisał(a):pasażer napisał(a):Zdravo N3W35, daruj sobie i ten domek i ten ogródek w Krilo.
Pozdrav
Wielkie dzięki za odpowiedź, szukam więc dalej. Problem mój polega na tym, że będę miał przelot do Splitu, więc muszę znaleźć coś w rozsądnej odległości, by się tam móc dostać bez samochodu
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Tomek.
Edytuję i zmieniam:
Po dniu w pracy, nastąpiła zmiana planów Nie Split a Dubrownik, nie Krilo Jesenica a Slano... może tak będzie lepiej
polecam cavtat 5 km od lotniska w clipi byłem w tym roku 1000x lepiej niż riviera omis
Powrót do FAQ - czyli najczęściej zadawane pytania