Na tegoroczne wakacje mam zamiar wybrać się do Włoch i teraz pytanie gdzie najlepiej

Ważne aby to była dobra baza wypadowa (lubimy dużo zwiedzać nie tylko smażyć się na plaży

Z góry thx
Pepe12345 napisał(a):Ja mam dwa typy : La Spezia i Positano.
cromaniaczek napisał(a):A jakaś baza wypadowa w Toskanii ? Dodam że nie lubię zbyt wielkich miast np. rok temu bylem w Dubrovniku i nie podobało mi się jeśli chodzi o tłum i hałas ...
cromaniaczek napisał(a):Dziękuje wszystkim bardzo za pomoc![]()
Widzę że to miasteczko Vietri sul Mare jest bardzo fajne i no i dobra baza wypadowa szczególnie jeśli chodzi o Neapol
Był może ktoś tam i może polecić jakiś hotel/apartament ?
Będą 2 rodziny po 4 i 3 osoby mam zamiar jechać na początku Lipca
A i czy to dobry pomysł wg was jechać tam samochodem ? Trochę daleko ponad 1800km :/
cromaniaczek napisał(a):Witam
Na tegoroczne wakacje mam zamiar wybrać się do Włoch i teraz pytanie gdzie najlepieji w jakim okresie się wybrać ?
Ważne aby to była dobra baza wypadowa (lubimy dużo zwiedzać nie tylko smażyć się na plaży), dostęp do morza no i ogólnie jakaś przyjemna miejscowość ...
Z góry thx
krombocher napisał(a):cromaniaczek napisał(a):A jakaś baza wypadowa w Toskanii ? Dodam że nie lubię zbyt wielkich miast np. rok temu bylem w Dubrovniku i nie podobało mi się jeśli chodzi o tłum i hałas ...
A w Toskanii to jak najdalej od morza ; )