Trochę szukałem na forum ale nic interesującego nie znalazłem, ktoś może stwierdzić że jestem leniem, ale że za 2 tygodnie wyjeżdżam mam masę spraw na głowie do załatwienia więc pokornie proszę o pomoc...
Pozdrawiam
pau75 napisał(a):Witam,
jeśli będzie taka możliwość to planujemy wraz z narzeczonym i kilkoma znajomymi wybrać się we wrześniu do Chorwacji (drugi tydzień września). Moje pytanie brzmi następująco gdzie warto jechać w takim terminie by się nie nudzić wieczorami, chodzi mi o puby, restauracje, dyskoteki itd. Po drugie oczywiście żeby były piękne plaże. Moje drugie pytanie to czy w danej miejscowości, którą polecacie będzie możliwość znalezienia noclegu w ciemno (nie jesteśmy na obecną chwilę w stanie określić dokładnego terminu wyjazdu i ilości osób)? No i przede wszystkim jakie są ceny noclegów we wrześniu w tych miejscowościach?
Myśleliśmy nad Brelą, w której ja osobiście się zakochałam patrząc po zdjęciach, no ale we wrześniu może się tam już nic nie dziać? Generalnie jesteśmy nastawieni na południe i rejony Makarskiej:)
pau75 napisał(a):Tylko czy Brela nie jest za mała na wrześniowy wypad? Boimy się, że nie będzie gdzie wyjść wieczorem.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne