Jedź chłopie na KRYM
Na pewno nie pożałujesz
Mosqito napisał(a):Na jeden dzień wpadnijcie do Logarskiej. To ok 90km z Bohinj. Warto. Popatrz sam: http://www.logarska-dolina.si
NorbertTM napisał(a):Polecam Zell am See w Austrii.
MRK napisał(a):Pytanie: z której strony lepiej wjechac na przełęcz Vrsic? Od Bovec czy też może od Kranjskiej Gory? Ma to jakieś znaczenie?
Franz napisał(a):MRK napisał(a):Pytanie: z której strony lepiej wjechac na przełęcz Vrsic? Od Bovec czy też może od Kranjskiej Gory? Ma to jakieś znaczenie?
Najlepiej wjechać z jednej strony, a zjechać na drugą....
Franz napisał(a):Z przełęczy można zrobić krótką i łatwą wycieczkę na Mojstrowkę. ...wariantem zejściowym.
MRK napisał(a):Nagroda Złotych Ust ląduje u Ciebie:). Znaczy jak??:)
MRK napisał(a):Mógłbyś w przybliżeniu podać czas? Tak pi razy oko? I czy osoba z wadą serca sobie poradzi?
MRK napisał(a):czy zwykła osobówka poradzi sobie z dotarciem na przełęcz pod Mangartem?
Franz napisał(a):MRK napisał(a):Nagroda Złotych Ust ląduje u Ciebie:). Znaczy jak??:)
Hmm... samochodem?
Nie bardzo wiem, co dokładnie kryje się w pytaniu: "jak?". Szosa jest wygodna po obu stronach przełęczy.
MRK napisał(a):Chodziło mi o to, od której strony jest gorszy podjazd/zjazd pod kątem samochodów (sprzęgło, klocki itp). Chyba, że nie ma to znaczenia. Teraz chyba się wysłowiłem:).
Powrót do Nasze relacje z podróży