Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

gdzie Chorwaci spędzaja wakacje :?:

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 09.02.2004 12:29

Leon Grubišic napisał(a):Sniper, na pewno masz racje :D
tylko prezipomni my co to jest ta chanba :P ktora pomilkowo uzile do opisu zlego stanu ducha :?:

jacol8...Twój opis chańby :lol: był 8O

No to ja tak troszkę krócej...chańba to bardzo duży wstyd :oops:
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 09.02.2004 12:34

Ja myślę, że granica państwa - obojętnie jakiego to taka magiczna linia, po której przekroczeniu widzimy zupełnie inny świat. I to normalne, że dla nas pięknie jest nad Adriatykiem i w lasach piniowych a dla innych (narodów) pięknie jest w dębowych borach, nad jeziorami, na szumiących łanami zbóż polach a nawet ośnieżonych halach.
My mamy to na codzień dlatego tęsknimy za widokami, które możemy podziwiać raz w roku przez kilkanaście dni.
Takie same tęsknoty mają zapewne turyści z innych krajów i chociaż dla nas u nich jest pięknie, to oni chętnie wyrwaliby się gdzie indziej.
:roll:
Leon Grubišić

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon Grubišić » 09.02.2004 13:39

...zeczewiscie przipomnieliscie my co to jest chanba, zapomniale to slowko poniewarz zatko kiedisz sie spotikale z taka sytuacja ze by ja nazwac chaniebna. Pozdrawiam, dziekuje i przepraszam Leon z slonecznego Splitu
AniaWarszawa
Chorwacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaWarszawa » 11.02.2004 22:15

Cudze chwalicie... Studiuje turystyke,wiec wiem jak wiele pieknych miejsc jest w Polsce.Ale ja serce zostawilam w Chorwacji.Dlatego tak tesknie a kazda chwila spedzona tam jest cenniejsza od zlota.Moj sentyment nie ma wiele wspolnego z zapomnieniem o troskach - ja naprwde czuje,ze tam oddycham pelna piersia.Zaluje ponad wszystko,ze nie urodzilam sie w Chorwacji.Bo wiem,ze jesli w zyciu moim przeznaczeniem jest pracowac w sklepie spozywczym to bylabym szczesliwa gdyby byl to sklep w Zadarze a nie w Warszawie...
Leon Grubišić

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon Grubišić » 12.02.2004 09:26

...Ania czy ty wiesz ile przez ten twoj ostatni post Chorwatow w Zadarze otwiera sklepi sporzywcze :wink: :!:
AniaWarszawa
sklep spożywczy...

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaWarszawa » 12.02.2004 10:22

Mam nadzieje,ze wielu to bede miala gdzie pracowac :-)
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

gdzie Chorwaci spędzaja wakacje :?: - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone