Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie bezpiecznie parkować

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sdolas
Cromaniak
Gdzie bezpiecznie parkować

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 01.11.2015 22:40

Jestem z takich co lubią planować z dużym wyprzedzeniem.
Szukam lokalizacji jaka mi odpowiada na google a potem miejscówki.
Dzisiaj naszła mnie myśli, że nie ma na forum wątku ( przynajmniej szukając nie znalazłem ) gdzie można znaleźć informacje o bezpiecznym parkowaniu a nawet bezpiecznym i darmowym :wink:
Niemal każdy chce jakieś miejsce zwiedzić i podczas planowania przydała by się informacja gdzie można bezpiecznie pozostawić auto. Dotyczy to też odwiedzania plaż wszelakich :wink:

Przydałyby się informacja o miejscowości, dość dokładny opis miejsca parkowania a najlepiej geopozycja a jeśli jest dostępny to link do streetview.

Z mojej strony mogę zacząć od miejscowości Tribunj.
Chcąc poplażować auto można zostawić na tej uliczce.
Mieszkaliśmy przy tej uliczce 2 tygodnie, ludzi parkujących na prawdę sporo, ani razu nie było w tym miejscu jakiejkolwiek kontroli. Niektórzy plażowali tuż obok swoich aut.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 02.11.2015 07:07

Parking przy mojej ulubionej knajpie :D , z tego co pamiętam to w Tribunj tylko na jednym parkingu płacisz(ten przy wysepce).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.11.2015 10:58

sdolas napisał(a):Dzisiaj naszła mnie myśli, że nie ma na forum wątku ( przynajmniej szukając nie znalazłem ) gdzie można znaleźć informacje o bezpiecznym parkowaniu a nawet bezpiecznym i darmowym

A ja znalazłem po 2 min. szukania
Jest jeszcze więcej wątków o parkowaniu, ale nie chcę ciebie wyręczać.
Ale co mi tam, na dole tematu masz kilka podane kilka wątków:
Zadar
Dubrownik

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone