Witam szanownych forumowiczki i forumowiczów właśnie dotarłem do pięknego miasta Makarska, postaram sie wam opisać jak tu dotarłem co tu zobaczyłem i ile mnie to kosztowało
przygotowania oczywiście był co widać na zdjęciach poniżej
By woldox at 2012-08-20
mich ma kobiecina bo sie pewnie zmęczy towarzyszeniem
By woldox at 2012-08-20
Nie stety naklejki nie doszły
ubezpieczenie najważniejsze oczywiście też jest nie chciało mi sie stać w kolejkach
By woldox at 2012-08-20
Zrobiłem 1720 kilometrów i zajeło mi to 25 godzin w tym :
- 3 godzinna drzemka gdzieś na Madziarach
- obiad gdzieś za Łodzią
- kupowanie sandałków dla mojej ładniejszej połowy w jakimś cantrum handlowym w Katowicach
Jadąc autem nie przekraczałem prędkości 140 czyli emeryt stajl z oszczędności ropy,
wyszło mi że spaliłem niecałe 90 l ON co do cen roby to kupiłem po 5,74 l = 516 sam jestem w szoku
Wynajęcie "Apartsment" tak to sie tu nazywa czyli pokuj z aneksem kuchennym, zresztą komu ja to tłumaczę
wyniosło mnie a raczej wyniesie 35 euro za dobę choć widziałem całkiem przyzwoity apartment za 25 ale bez tarasu
A właśnie przyjechaliśmy tu w ciemno a że byliśmy tu już 2 lata temu pojechałem do tego samego małżeństwa co wcześniej , z miejscami ogólnie nie ma problemu stoja na rogatkach miast z tabliczkami, na powitanie od mojego gospodarza dostałem nie jak poprzednio wino tylko piwko Karlovacko a raczej dwa co było istnym wybawienie po rozpakowaniu tobołów w temperaturze 38 stopni tam i auto pokazywało
Na dziś to chyba tyle
aaaaaaa
By woldox at 2012-08-24
C.D.N