Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

gdyie jechac pomooocccz

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
003dlaczego
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 003dlaczego » 03.06.2007 12:07

no to skoro tak uwaasy to wsyzstko w porydku :lol:

:lol: rozumiem - wakacyjne podekscytowanie? :P
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2007 12:08

003dlaczego napisał(a):
no to skoro tak uwaasy to wsyzstko w porydku :lol:

:lol: rozumiem - wakacyjne podekscytowanie? :P

niestety, nie rozumiesz :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 03.06.2007 12:10

Piotrek, 003 nie rozumie dlaczego, ale może i tak jest lepiej :wink:
003dlaczego
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 003dlaczego » 03.06.2007 12:56

Rysio napisał(a):Piotrek, 003 nie rozumie dlaczego, ale może i tak jest lepiej :wink:

rozumiem, ale próbuję obrócić sprawę w żart. Bo i po co się kłócić?
mrozi1111
Plażowicz
piotrek brawa za poczucie humoru ....

Nieprzeczytany postnapisał(a) mrozi1111 » 03.06.2007 13:05

piotrek brawa za poczucie humoru .... Ps Dzieki Tym ktorzy mi cos poradzili ... Jezeli macie linki do jakis sprawdzonych pensjonatów lub apartamentów to poprosze :)
piszcie do mnie na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aga23
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga23 » 11.06.2007 13:04

Zobacz zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Fajne miejsce i gospodarz nurkuje.
Aga

quote="mrozi1111"]witam pragne wzbrac sie po raz 1 do chorwacji. pryegladam ofertz i jakos nie potrafie sie ydeczdowac ... jade samochodem 3dorosle osoby. szukam miejsca nie zatlocyonego z pieknzmi widokami spokojem i mozliwoscia amatorskiego nurkowania ... a 1 osoba z pletwami i rurka... amartament 3 osobowy za rozsadna cene... moze mi ktos pomoc z gorz dyiekuje prosye o meila na moj adres jesli mozna panstawa o to prosic

mrozi1111[/quote]
Spearo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Spearo » 11.06.2007 14:02

może to od nurkowania......Nie to nie to.Ja też nurkuję ale aż tak mi się język nie łamie
Może za dużo czegoś innego
:wink: :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

gdyie jechac pomooocccz - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone