Jakoś nikt nie komentowal ani nie wolał, to zaprzestałem
Na pewno warto byłoby wziąć jakoś klimatyczny pensjonat we Wrzeszczu albo Oliwie. Stamtąd SKM na Old Town:)
Jakby co mogę pomóc coś wylukac
piotrf napisał(a):tony montana napisał(a):Jakoś nikt nie komentowal ani nie wolał, to zaprzestałem
Wołałem , usłyszałeś
Komentowanie Twoich zdjęć - tematycznie , dla mnie bomba , technicznie - nie znam się , ale mnie podobają się bardzo
No to jak będzie
Pozdrawiam
Piotr
aga_stella napisał(a):Dzięki za chęć pomocy. Jak się zdecyduję, to będę krzyczeć
Jakoś ostatnio brakuje mi zapału, weny i czego tam jeszcze potrzeba do planowania podróży.
Nawet jakiegoś malutkiego planu nie chce mi robić. Fakt, że muszę od podstaw, bo to rejon mi nieznany.
Jako że latarnie morskie uwielbiam, to rozszerzyłabym to jeszcze o: Nowy Port i port Północny w Gdańsku, Sopot, Władysławowo, Jastarnia, Hel, Rozewe, Stilo, Czołpino. Dalej na Zachód to osobna wycieczka....tony montana napisał(a):4. Szlakiem Latarni Morskich: Rozewie (wczesniej Krynica), Stilo
CROberto napisał(a):Hej, Tony
Fajne plenery...
Czwarte i piąte.... na 5
piekara114 napisał(a):Pięknie, mam nadzieję, że za tydzień na Bałtyk zawitam, bo ten tydzień już sobie odpuściliśmy...Jako że latarnie morskie uwielbiam, to rozszerzyłabym to jeszcze o: Nowy Port i port Północny w Gdańsku, Sopot, Władysławowo, Jastarnia, Hel, Rozewe, Stilo, Czołpino. Dalej na Zachód to osobna wycieczka....tony montana napisał(a):4. Szlakiem Latarni Morskich: Rozewie (wczesniej Krynica), Stilo
aga_stella napisał(a):Dzięki. Trochę mnie zmobilizowałeś do działania.
Bo.... skąd ja ma wiedzieć co to takiego Pachołek Musiałam sprawdzić.
Tak samo - co to - Góra Piratów i Wielbłądzi Garb. Już wiem.
Wreszcie coś zaczęło się lęgnąć.
Mam pytanie odnośnie katedry w Oliwie. Jeśli nie ma koncertu, to warto faktycznie tam iść?
aga_stella napisał(a):Dalsze pytania
napisałeś, że 2 dni w Gdańsku i wymieniłeś raptem tyle - Old Town, Westerplatte (wydaje mi się, że jak nie zobaczę to wiele nie stracę, a może się mylę?), Katedra Oliwska, Pachołek.
aga_stella napisał(a):A ja mam zamiar jeszcze zwiedzić Muzeum II wojny (wiem, że ponoć kilka godzin, ale myślę że coś między 2-3 mi wystarczy), wejść do Muzeum Narodowego i zobaczyć Memlinga i się zastanawiam, czy dam radę.
Nie wiem czy warto iść do Muzeum bursztynu, ale korci mnie.
Do Krynicy pojadę, ale i do Sopotu, bo nigdy tam nie byłam.
aga_stella napisał(a):Noclegi mi trochę brużdżą. Bo chciałabym w centrum Gdańska (wyjście nocne) i nawet widzę przyzwoite oferty apartamentów, ale obawiam się problemów z parkingiem. I chyba to mnie najbardziej zniechęca, czy może stopuje.
Ja też wszystkie polskie odwiedziłam Niektóre, jak Niechorze czy Kołobrzeg, nawet kilkukrotnie....tony montana napisał(a):Si, jest tego całkiem sporo, na wszystkich tych obiektach byłempiekara114 napisał(a):Jako że latarnie morskie uwielbiam, to rozszerzyłabym to jeszcze o: Nowy Port i port Północny w Gdańsku, Sopot, Władysławowo, Jastarnia, Hel, Rozewe, Stilo, Czołpino. Dalej na Zachód to osobna wycieczka....tony montana napisał(a):4. Szlakiem Latarni Morskich: Rozewie (wczesniej Krynica), Stilo
tony montana napisał(a):Gdańsk
Jedno z najpiękniejszych miast w Polsce, a po zwiedzeniu dużej części Europy, nie zawaham się powiedzieć, ze jedno z najciekawszych w Europie.
tony montana napisał(a):
Widzę, że i moje Śledziowo się załapało
pozdrowienia!!