Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

gawędy przy Twoim stole

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
grouby
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grouby » 05.10.2004 20:16

Mojej najstarszej córce nieszczęsliwie zakochanej powiedziałem,ze jeśli ktoś ,kto wie ,ze go kochasz i on nie chce Cię kochać to niewart jest Twojej
miłości i odpuść go sobie.Jak to nie chce Cię kochać? Głupi?Idiota?

Odpuść sobie Bazyl.Jest tyle fajnych kobiet.
many
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) many » 05.10.2004 20:19

"coraz to z Ciebie jako z drzazgi smolnej wokolo leca szmaty zapalone;
gorejac nie wiesz czy stawasz sie wolnym,
czy to co Twoje ma byc zatracone..."

-za c. k. norwidem dla Ciebie
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 05.10.2004 20:33

Kochać za coś ? To nie sztuka . Kochać bezinteresownie , tak do końca , po prostu , to chyba miłość ... ta prawdziwa , ślepa , głupia i szalona . Wiem że jest wiele ciekawych kobiet , minęły Andrzeju 3 lata , były inne , ale tylko były ... ty też masz swoje plusy i ktoś Cię tam kocha , nie ważne czy zasługujesz na to . Ten ktoś się nad tym nie zastanawia , kocha Cię jakim jesteś . Ja Cię nie kocham , ale lubię i podziwiam . Doceń to . A miłość z podstwówki ma sie nijak do tej wieku średniego . Inaczej boli ...
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 05.10.2004 20:36

many , ja zabrnąłem ... moja pochodnia się dopala ...
grouby
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grouby » 05.10.2004 20:54

bazyl napisał(a):Kochać za coś ? To nie sztuka . Kochać bezinteresownie , tak do końca , po prostu , to chyba miłość ... ta prawdziwa , ślepa , głupia i szalona . Wiem że jest wiele ciekawych kobiet , minęły Andrzeju 3 lata , były inne , ale tylko były ... ty też masz swoje plusy i ktoś Cię tam kocha , nie ważne czy zasługujesz na to . Ten ktoś się nad tym nie zastanawia , kocha Cię jakim jesteś . Ja Cię nie kocham , ale lubię i podziwiam . Doceń to . A miłość z podstwówki ma sie nijak do tej wieku średniego . Inaczej boli ...

Nieszczęsliwa miłość zawsze tak samo boli.Córa to już liceum.
Może przeżywa to bardziej bo doświadczeń brak.
Doceniam to ,że mnie doceniasz i lubisz.
Gdybym do kieszeni Atoja dolożył kogoś co czuje tak jak Ty,czeka ,tęskni
a ma tylko 30 lat,blondynka,wszystko na swoim miejscu,głowa mocniejsza od Ciebie przypuszczam.Może spróbujesz?
many
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) many » 05.10.2004 20:56

bazyl'u!!!
nawet o tym nie mysl, rozumiesz?!
jestes wart tego "dyjamentu" z pozostalej czesci...byc moze sam sie nim staniesz...
chcemy Ciebie tu przy stole, ja tez za zaszczyt sobie poczytuje jesli tu cupniesz w biegu zycia na mgnienie oka...
nawet o tym nie mysl, rozumiesz?!
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 05.10.2004 21:29

Rozumiem Many , pistolet w ustach miałem 5 lat temu . Moja opowiesć dobiegła końca ... teraz sięgnę do kuferka , tam coś jeszcze jest .

Angrzej Grouby , jestem u Ciebie na makówkach :lol:
grouby
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grouby » 05.10.2004 21:37

Makówki.Super sprawa ,ale raz w roku.Trzymam za słowo.
Przyjedziesz sam czy w trójkę?
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 06.10.2004 06:59

many napisał(a):ewo zet! (bez kropki)
jesli obalisz w sposob zartobliwy krazaca po kraju naszym od dziesiatek lat teorie, wedlug ktorej u Was ciegle wiele "jak w kieleckim" to mysle, ze masz plytke w garsci i male oczko :wink: od bazyla zapewnione...
pozdrowienia dla "miedzianki".

No niestety nie mogę tego obalić, tylko my mówimy o tym trochę inaczej...Bardziej dosadnie...
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 06.10.2004 07:22

bazyl napisał(a):many , ja zabrnąłem ... moja pochodnia się dopala ...

bazylku mój drogi ......Chlopie ,dam Ci rade jak przyjaciel "wez sie w garsc " nie ty jedyny kogo ktos po ilus latach kopnąl w przyslowiowy tylek i pewnie nie ostatni ,rozczulanie sie i rozpamietywanie do niczego dobrego nie prowadzi a tylko rozdrapuje blizny ktore dawno powinny sie zrosnac .Jest cala masa fajnych babek ktore sa warte zainteresowania ,rozejrzyj sie w okolo a na pewno to zobaczysz .
pozdr.
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 06.10.2004 09:38

o kurna baz! zadra jest większa niż myślałem 8O 8O :? tyle lat a Ty wciąż ...... "fatal attraction" .
chciałbym i ja Ci poradzić coś, ale wydaje mi się że to wszystko co napisałeś to temat badzo osobisty - chyba nie na forum (?) Choć może Tobie pomoże takie "wygadanie" przed nami = ekranem kompa i może więcej osób zdecyduje się coś napisac od siebie. Tylko czy wiesz co zrobić z otrzymanymi "opiniami " , posłuchasz się ich ?
Starzy ludzie mają na takie przypadki jedną odpowiedź: CZAS . Czas goi wszelkie rany !!! W twoim przypadku jest to juz bardzo długi czas , ale życze Ci żebyś dotrwał do końca. On przyjdzie, bo przyjść musi !
I nie pisz więcej takich tekstów : że kolbkę miałeś w ustach ......
Chwytają na dwójnasób człowiekiem. Bądź dorosły .Jesteś.

:( s3

PS
a z makówkami uważaj - cokolwiek by to nie znaczyło , on jest "opium i cykuta" w jednym, choć - przyznaję - jest też jak ..... klucz do osobowości . Tylko czy umiesz dobrze kręcić kluczami 8O
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 06.10.2004 13:22

saturn3 napisał(a):o kurna baz! zadra jest większa niż myślałem 8O 8O :? tyle lat a Ty wciąż ...... "fatal attraction" .
chciałbym i ja Ci poradzić coś, ale wydaje mi się że to wszystko co napisałeś to temat badzo osobisty - chyba nie na forum (?) Choć może Tobie pomoże takie "wygadanie" przed nami = ekranem kompa i może więcej osób zdecyduje się coś napisac od siebie. Tylko czy wiesz co zrobić z otrzymanymi "opiniami " , posłuchasz się ich ?
Starzy ludzie mają na takie przypadki jedną odpowiedź: CZAS . Czas goi wszelkie rany !!! W twoim przypadku jest to juz bardzo długi czas , ale życze Ci żebyś dotrwał do końca. On przyjdzie, bo przyjść musi !
I nie pisz więcej takich tekstów : że kolbkę miałeś w ustach ......
Chwytają na dwójnasób człowiekiem. Bądź dorosły .Jesteś.

:( s3

PS
a z makówkami uważaj - cokolwiek by to nie znaczyło , on jest "opium i cykuta" w jednym, choć - przyznaję - jest też jak ..... klucz do osobowości . Tylko czy umiesz dobrze kręcić kluczami 8O

uważaj ..........te klucze mogą być zapadkowe :(
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 06.10.2004 13:48

baz napisał :
teraz sięgnę do kuferka , tam coś jeszcze jest .

Jeeeeezuuuu oby to było ................................pół litra ? :wink:

s3
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 06.10.2004 16:54

kluczami posługuję się równie sprawnie jak Glock'iem i Glauberytem :lol: temat lufy został zamknięty w maju 2002 , bo jestem dorosły , jak zauważyłeś Jarek . Co do czasu który leczy rany , to jest to słuszna teoria , ktorą potwierdza mój wyjątek . Od tego są wyjątki , zeby potwierdzać reguły . A teraz zapraszam Was do mojego stołu na krótką gawędę ...

dziewczyna porzyciła chłopaka ... zapytał ją dlaczego ?
- bo nie okazywałeś mi szacunku !
następne spotkanie : dlaczego mnie porzuciłaś ?
- bo nie potrafię już z tobą być z litości
następne spotkanie : dlaczego mnie porzyciłaś ?
- bo przegrałam z kuflem piwa
następne spotkanie : dlaczego mnie porzuciłaś ?
- bo lubię jak ktoś ma pasję ...
- a jaką ma pasję twój nowy facet ?
- jego praca
- a czym się zajmuje ?
- jest kafelkarzem
Takich pytań i odpowiedzi było jeszcze kilka , zawsze inna odpowiedź .
Znacie bądź domyślacie się jaki był prawdziwy powód ?

Po 2 miesiącach od zerwania chłopak dostaje od niej telefon z prośbą o zawiezienie w jakieś tam miejsce . Jako , że był w pracy , zaproponował pożyczenie auta . Dziewczyna odmówiła z jakichś tam powodów . Facet zapytał , dlaczego prosi go o pomoc , przecież nie są już razem itp itd
- bo jesteś frajerem , ktorego można wykorzystać ... :lol:
Są jakies pytania ? Chętnie odpowiem
grouby
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grouby » 06.10.2004 17:03

Pytanie . Jesteś frajerem?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

gawędy przy Twoim stole - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone