Wam...part III (the last)
napisał(a) many » 16.06.2005 18:39
raczej wszelki diabel...rogaty;-), ale skoro mnie takim widziec zechcialas, widac do bram piekla jeszcze mi ciutke ostalo...
. witaj! watek bialoglow byl tu juz swego czasu wyjasniany ale dla Ciebie powiem, ze nie o barwe kruczoczarnych wlosow tu idzie, a o przymioty ducha raczej....
miesiac kolovoz szczegolnym dla hrwackiej byc musi, a o szczegola wypytywac nie mozesz teraz kiedy z bratem de b. ustalic nic jeszcze nie zdolalem....mniemam my lady, iz stosowny komun w tej slusznej dla calego rycerstwa sprawie ogloszon bedzie na pergaminie i tym oto komunikatorem w czas odpowiedni i z nalezytym wyprzedzeniem. wspomniec tu tylko polgebkiem moge, iz do wojny wszak chyba idzie bo rycerstwo zapasy ropy skrzetnie gromadzi i o ceny usilnie w krajach zamorskich wypytywac poczelo...a tak sie sklada przypadkiem czystym, ze znam ja jednego chorwata borysem zwanego, ktoren na platformach ichniejszych to czarne zloto wydobywa. rozumiesz zatem corko dlaczegoz do tajemnicy dopuszczon byc nie mozesz...poczynic bowiem musim starania coby cala slowianska nacja w drogach powrotnych miala te sposobnosc "popatrzec na platformy"...
)). jesli zechcesz zrobic po kubku kawy, to napijemy sie wspolnie...milo bylo Cie powitac....milo bylo powitac Was. dobrodośli...