Powiem tak......piękne...
Mimo dużej miłości do CRO to jednak Włochy są dla mnie nadal numerem 1
ajdadi napisał(a):Nefer napisał(a):No cóż, jak widać Werona popularna jest wśród cromaniaków .
...i nawet crogrekomaniaków
paw_el napisał(a):Powiem tak......piękne...
Mimo dużej miłości do CRO to jednak Włochy są dla mnie nadal numerem 1
Beata W. napisał(a):Jeszcze dowód na zapewnienie sobie szczęścia w miłości ( mąż niestety nie chciał cycków macać) ale mam nadzieję, że to działa na parę
Franz napisał(a):Beata W. napisał(a):Jeszcze dowód na zapewnienie sobie szczęścia w miłości ( mąż niestety nie chciał cycków macać) ale mam nadzieję, że to działa na parę
Tak, na parę. Łączy uczuciem dwie kolejne, obmacujące osoby...
Pozdrawiam,
Wojtek
Nefer napisał(a):kmichal napisał(a):... ale z tym fioletem to już trochę przesadzili ... ...
No fakt, bije po oczach .
Sirmione zaś prezentuje się pięknie.
Nefer napisał(a):kmichal napisał(a):... ale z tym fioletem to już trochę przesadzili ... ...
No fakt, bije po oczach .
Sirmione zaś prezentuje się pięknie.
walp napisał(a):Beata W. napisał(a):... wrzucamy drobne euraki do parkomatu i idziemy pozwiedzać
Sirmione - taka "Perełka na cypelku"
Beata W. napisał(a):Z kolei lawenda zawsze kojarzyła mi się z Chorwacją
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Z kolei lawenda zawsze kojarzyła mi się z Chorwacją
To całkiem jak mnie ... ,
ostatnio znowu kupiłam w lidlu ... mąż pyta: po co znowu kupujesz te chabyzie? , a ja mu na to: żeby mi pachniało jak w Chorwacji
Beata W. napisał(a):Chorwacja, Grecja, Włochy......tyle pięknych miejsc. Żeby tylko zdrowia, czasu i pieniędzy starczyło na zobaczenie tego wszystkiego