mysza73 napisał(a):No raczej przeoczyłeś ... ,
zapisz, bo naprawdę jest super
... teraz po takiej wpadce już jest zakodowane ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Santuario Madonna della Corona
... fajne to sanktuarium ... ... a byliśmy tak blisko, trzeba zanotować na następny raz ... ...
Pozdrawiam.
Nie czytałeś dokładnie mojej relacji ...
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):jeszcze mała araukaria z sanktuarium i trzeba jechać dalej.....
Też uważam, że zbyt długa przerwa tu była ...
Beata W. napisał(a):Do tej pory jednak, nie jestem pewna czy miejsce do którego dotarliśmy było najwyżej położonym miejscem na Monte Baldo do którego mogliśmy dojechać samochodem
Beata W. napisał(a):No i właśnie przez te śniegi u Ciebie i zamkniętą drogę jechaliśmy trochę na czuja
A wiesz może czy gdzieś wyżej można wjechać Ale chyba nie za bardzo już było gdzie.
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):No i właśnie przez te śniegi u Ciebie i zamkniętą drogę jechaliśmy trochę na czuja
A wiesz może czy gdzieś wyżej można wjechać Ale chyba nie za bardzo już było gdzie.
Wyżej już chyba wjechać nie można ... ludkiem googlowym tam jeździłam i wychodziło mi, że to najlepsze miejsce, żeby wejść "od tyłu" na Monte Baldo, bo wzdłuż kolejki widziałam ścieżkę ... ale to raczej tylko opcja na lato ...
Lednice napisał(a):Bardzo ciekawa relacja
Dlaczego taki tytuł:
debiut po 10 latach
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe