Beata W. napisał(a): Teraz ja też po powrocie z Orebicia, cudnej aczkolwiek coraz bardziej tłocznej i polskiej Chorwacji będę nadrabiała forumowe zaległości.
O to niedługo relacji z Cro można się spodziewać...
Pozdrawiam
Beata W. napisał(a): Teraz ja też po powrocie z Orebicia, cudnej aczkolwiek coraz bardziej tłocznej i polskiej Chorwacji będę nadrabiała forumowe zaległości.
tony montana napisał(a):Przeoczyłem tę relację wcześniej chyba, ale teraz połknąłem ją za jedną razą
Fantastico!
Tym bardziej, że tereny znajome trochę: my mieszkaliśmy nad Gardą 6 dni w Brenzone (tak jak Mycha)
Mediolanu nie widzieliśmy, ale całe jezioro objechane, Monte Baldo "zdobyte" Funivią, "Korona" Kościołów Werony z San Zeno, Anastazją i Duomo zdobyta, Sirmione, Limone, Riva, Malcesine odwiedzone
Mantua też, ale w deszczu
Za to w Alleghe spędziłem samotnie miły letni poranek, świetnie jest położone, no i Lago di Alleghe!
Dolomity uwielbiam, choć krótko tam byliśmy i jeśli wola Boska da - kiedyś tam wrócę na dłużej - przejechać i posiedzieć na pozostałych PASSO
krakusowa napisał(a):Beata W. napisał(a):Bukowa Majówka - Węgry 2017
Zainteresowanych zapraszam
Dzięki za zaproszenie
Chętnie popatrzę, nasza tegoroczna majówka zakończyła się 1,5 dniowym pobytem w Egerze
piekara114 napisał(a):Kilka miejsc znanych...
trinity napisał(a):Bardzo chętnie zobaczę Węgry, mam zaległości w zwiedzaniu tego kraju... więc jestem zachęcona do relacji
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe