Dzięki za relację
Pozdrawiam Marek
Beata W. napisał(a):Ogólnie wyjazd uważam za bardzo udany. Udało mi się zrealizować marzenie nie tylko o zobaczeniu jeziora Garda ale również spędzić tam bardzo udany tydzień.
Mikeee napisał(a):bardzo miło się czytało i oglądało te bajkowe zdjęcia.Beata W. napisał(a):Ogólnie wyjazd uważam za bardzo udany. Udało mi się zrealizować marzenie nie tylko o zobaczeniu jeziora Garda ale również spędzić tam bardzo udany tydzień.
życzę zatem spełnienia kolejnych podróżniczych marzeń
Dziękuję i pozdrawiam ,
Michał
ruzica napisał(a):Bardzo sympatyczną wycieczkę sobie zrobiliście Czy nazwa hotelu pochodzi od TEJ Gardy?
kmichal napisał(a):... ja również dziękuję za bardzo sympatyczną relację i za świstaki ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Nadrobiłam... Suplemencik bardzo fajny. Bratysława idealna na krótki postój w drodze do Cro czy Italy - juz 2 razy w tens sposób (po 2 h) odwiedziliśmy to miasto)....
Fajną masz torebkę w Brat. Super wzorek, można wiedzieć gdzie ją nabyłaś
Beata W. napisał(a):Jeśli chodzi o Orebić to jak czas powoli no i pan fotograf zdjęcia udostępni to jakąś relację może ogarniemy ale z Orebicia już było tyle relacji, że ciężko będzie coś nowego pokazać.