ruzica napisał(a):Ciekawa byłam czy siedział i zawijał w sreberka, ale chyba nie
Ma do fotek pozować...a nie sreberkami się zajmować...
Mikeee napisał(a):fajne te świstaczki. Też cieszyłem się jak dziecko spotykając takiego jegomościa w rumuńskich karpatach.
Obudziłaś moje dobre wspomnienia - Alleghe darzę szczególnym sentymentem, bo to miejsce mojego pierwszego pobytu w Dolomitach. Konkretnie w Caprile... ale to właśnie w Alleghe jeździliśmy na nartach.
Super ta Wasza wycieczka.
pozdrawiam,
Michał
mysza73 napisał(a):Mikeee napisał(a):fajne te świstaczki. Też cieszyłem się jak dziecko spotykając takiego jegomościa w rumuńskich karpatach...
No i kolejny, który widział świstaka ...
Mikeee napisał(a):mysza73 napisał(a):Mikeee napisał(a):fajne te świstaczki. Też cieszyłem się jak dziecko spotykając takiego jegomościa w rumuńskich karpatach...
myszka - żeby nie być gołosłownym...
mysza73 napisał(a):Mikeee napisał(a):mysza73 napisał(a):Mikeee napisał(a):fajne te świstaczki. Też cieszyłem się jak dziecko spotykając takiego jegomościa w rumuńskich karpatach...
Wychodzi na to, że świstaki mnie lubią ...
Mikeee napisał(a):mysza73 napisał(a):Mikeee napisał(a):mysza73 napisał(a):Mikeee napisał(a):fajne te świstaczki. Też cieszyłem się jak dziecko spotykając takiego jegomościa w rumuńskich karpatach...
Wychodzi na to, że świstaki mnie lubią ...
myślę, że raczej NIE lubią. Są roślinożerne. Myszy nie w ich guście
Beata W. napisał(a):
Dziękuję wszystkim, którzy tu zaglądali, tym ujawnionym i tym tym tylko czytającym, że daliście radę dotrwać do końca
KONIEC
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):
Dziękuję wszystkim, którzy tu zaglądali, tym ujawnionym i tym tym tylko czytającym, że daliście radę dotrwać do końca
KONIEC
Bardzo smakowicie zakończyłaś ... ,
dzięki bardzo za super relację i cudne zdjęcia ,
no i czekam na wieści z Orebicza ...
Beata W. napisał(a):
Niestety też fotek z drogi powrotnej nie mamy.
Beata W. napisał(a):
Nad Gardą zdecydowanie nr 1 to miasteczko Limone.
Beata W. napisał(a):
Nie potrafię już z perspektywy czasu znaleźć jakichś minusów tego wyjazdu, no może pogoda mogła by być troszkę bardziej przyjazna ale nie narzekam, bo żadnego dnia nie było tak, żebyśmy nie zrealizowali założonego planu a przypominam, że podróżowaliśmy z dziećmi. Do włoskiej sjesty też można się przyzwyczaić ale najgorszy faktycznie był brak możliwości zatankowania gazu w niedzielę oraz w trakcie sjesty.
Beata W. napisał(a):cd.....
KONIEC
ruzica napisał(a):Beata W. napisał(a):
Teraz tak jak Mysza, czekam na Orebić
ajdadi napisał(a):Beata W. napisał(a):Dziękuję wszystkim, którzy tu zaglądali, tym ujawnionym i tym tym tylko czytającym, że daliście radę dotrwać do końca
Bardzo fajnie się z Wami podróżowało...Serdecznie pozdrawiam Adrian
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe