Beata W. napisał(a):Nam się udało plan zrealizować
... my musimy chyba zaplanować wakacje tylko w Dolomitach ... ...
Beata W. napisał(a):To kiedy wylot na Maltę
... w poniedziałek o 10:10 ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Nam się udało plan zrealizować
... my musimy chyba zaplanować wakacje tylko w Dolomitach ... ...Beata W. napisał(a):To kiedy wylot na Maltę
... w poniedziałek o 10:10 ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):Z tym urlopem to w sumie dobry pomysł, ja w Alleghe bardzo chętnie bym przynajmniej tydzień pobyła
Beata W. napisał(a):No to zazdroszczę i życzę udanego urlopiku, żebyśmy potem fajną relację mogli poczytać
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):A następnym odcinku - jeśli oczywiście będą jacyś chętni ( chyba, że wszyscy już na wakacjach)
Zapolujemy na .......... ŚWISTAKA
Ja za dwa tygodnie , więc dawaj tego świstaka
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):A następnym odcinku - jeśli oczywiście będą jacyś chętni ( chyba, że wszyscy już na wakacjach)
Wiedziałam Agnieszko, że na Ciebie w tym temacie na pewno mogę liczyć
ruzica napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):A następnym odcinku - jeśli oczywiście będą jacyś chętni ( chyba, że wszyscy już na wakacjach)
Ja dopiero za 1,5 miesiąca, więc też chcę ŚWISTAKA już
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):A następnym odcinku - jeśli oczywiście będą jacyś chętni ( chyba, że wszyscy już na wakacjach)
mysza73 napisał(a):
Bo świstak, to bardzo śliski temat jest ... , wszyscy go widzieli tylko nie ja
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):A następnym odcinku - jeśli oczywiście będą jacyś chętni ( chyba, że wszyscy już na wakacjach)
ruzica napisał(a):mysza73 napisał(a):
Mysza
, nie masz racji, bo ja też nie widziałam A co roku jestem w Tatrach Raz tylko słyszałam, jak gdzieś świstał
mysza73 napisał(a):ale ja CHCĘ zrobić osobiste zdjęcie tego futrzaka
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):ale ja CHCĘ zrobić osobiste zdjęcie tego futrzaka
To trzeba jechać na wakacje we właściwym kierunku... Tam gdzie jedziesz to, co najwyżej ośmiornicy zdjęcie zrobisz
Beata W. napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):ale ja CHCĘ zrobić osobiste zdjęcie tego futrzaka
To trzeba jechać na wakacje we właściwym kierunku... Tam gdzie jedziesz to, co najwyżej ośmiornicy zdjęcie zrobisz
Co fakt to fakt Samolot raczej na świstaki w Dolomitach się nie zatrzyma
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe