Przepraszam mam jedno małe pytanko...
to już jest koniec relacji...
ajdadi napisał(a):Przepraszam mam jedno małe pytanko...
piekara114 napisał(a):Czeka aż zdjecia fotograf łaskawie podrzuci... A dziś meczyki, grilliki, więc pewnie musimy poooooczekać.....
mysza73 napisał(a):ajdadi napisał(a):Przepraszam mam jedno małe pytanko...
Się podłączam do tego pytanka ...
piekara114 napisał(a):ajdadi napisał(a):Przepraszam mam jedno małe pytanko...
Czeka aż zdjecia fotograf łaskawie podrzuci...
ajdadi napisał(a):piekara114 napisał(a):Czeka aż zdjecia fotograf łaskawie podrzuci... A dziś meczyki, grilliki, więc pewnie musimy poooooczekać.....
No tak Euro się zaczęło...ale dla nas...rozpoczyna się dopiero jutro...więc...
Nefer napisał(a):Beata W. napisał(a):przezimnym Bałtykiem
Może i przezimny, ale nogi zamoczone . Gratulacje dla odważnych .
Beata W. napisał(a):Muszę przyznać, że to moczenie owiane było moimi mocnymi obawami o efekty zdrowotne na szczęście wszystko ok.
Beata W. napisał(a):Ja jedynie opuszki palców u stóp i to na kilka sekund byłam w stanie zamoczyć, i tu za Jadranem zatęskniłam
Nefer napisał(a):Beata W. napisał(a):Muszę przyznać, że to moczenie owiane było moimi mocnymi obawami o efekty zdrowotne na szczęście wszystko ok.
Podobno morsowanie jest zdrowe .Beata W. napisał(a):Ja jedynie opuszki palców u stóp i to na kilka sekund byłam w stanie zamoczyć, i tu za Jadranem zatęskniłam
Na zdjęciu widać, że młodsze pokolenie w żółtym stroju chętnie do wody weszło . Młodzi są twardzi .
Beata W. napisał(a):
No to prawda, córka jak by dostała pozwolenie pewnie i nura by dała. Ale ja też pamiętam, że dawno temu nie miałam problemów z kąpielą w Bałtyku a w tej chwili nie ma opcji, żeby wejść do wody nawet latem. Zwalam jednak na to, że kiedyś Bałtyk był cieplejszy A nie broń boże ja młodsza
ruzica napisał(a):Beata W. napisał(a):
No to prawda, córka jak by dostała pozwolenie pewnie i nura by dała. Ale ja też pamiętam, że dawno temu nie miałam problemów z kąpielą w Bałtyku a w tej chwili nie ma opcji, żeby wejść do wody nawet latem. Zwalam jednak na to, że kiedyś Bałtyk był cieplejszy A nie broń boże ja młodsza
Ja nie byłam w stanie wejść do campingowego basenu nad Gardą, a dzieciaki w nim szalały, nie wiem jak one to robią
Ale w Bałtyku w lipcu/sierpniu to jeszcze jestem w stanie kąpieli zażyć
Ja dalej tak mam Na przełomie maj/czerwiec w 2013 kąpałam się w Bałtyku a miał 11 stopni ... i to kilka razy... Ale syn jakby mógł to by dłużej oczywiście siedziałBeata W. napisał(a):To chyba determinacja do zażycia kąpieli wodnej
piekara114 napisał(a):Ja dalej tak mam Na przełomie maj/czerwiec w 2013 kąpałam się w Bałtyku a miał 11 stopni ... i to kilka razy... Ale syn jakby mógł to by dłużej oczywiście siedziałBeata W. napisał(a):To chyba determinacja do zażycia kąpieli wodnej
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe