Z zajawki
pozdrawiam, Michał
wiola2012 napisał(a):Riva jest pięknie położona i w parze z niedalekim Limone tworzy świetny duet, po warunkiem, że jest ładna pogoda . My ze względów logistycznych mieszkałyśmy w Peschiera del Garda. Miasteczko nie oferuje tak spektakularnych widoków jak te na północy ( chociaż mi się podobały), ale za to łatwo się poruszać komunikacją publiczną i jest blisko Sirmione .
Nasz apartament (Airbnb) również miał na wyposażeniu rowery. Korzystałyśmy, żeby szybko dostać się do Lidla .
majkik75 napisał(a):W tym miejscu wjeżdżamy już z powrotem na drogę wśród tuneli. Swoją drogą to tutaj były dokładnie kręcone sceny do Bonda "Quantum of Solace"
Mam identyczne zdanie i dotyczy wszelkich sieci sklepów. Cenowo jest bardzo miło, a smakowo No ale na tym forum to takie mało akceptowalne stwierdzenie tanio we Włoszech....tony montana napisał(a):Potwierdzam kwestie zakupów w Iperalach Sparach w IT
Lidlu w DE etc
Oczywiście niektóre rzeczy są nieco droższe niż w Pl
Ale wszelkie sery, jamony, wina, owoce morza zauważalnie tańsze niż u nas bądź ta sama cena ale za lepsza jakość
Przykłady mógłbym mnożyć z rachunków, które sobie zostawiłem.
marko350 napisał(a):Super foty i ciekawe informacje. A ja niedługo zamierzam przejechać się drogą, którą jechał James Bond, tylko dużo wolniej.
te kiero napisał(a):Super rowerowa traska, Italia to inna liga pod wieloma względami.
_Piotrek_ napisał(a):Fajna ta ścieżka, W Limone i Rivie pewnie będziemy, ale chyba jednak rowerem między nimi nie będziemy jeździć.
maslinka napisał(a):
Oba jeziora mam na liście i przymiarki już były na sierpień, ale ostatecznie wygrał zupełnie inny kierunek
Oglądam sobie teraz wszystko dokładnie u Ciebie i czekam na więcej
piekara114 napisał(a):Mam identyczne zdanie i dotyczy wszelkich sieci sklepów. Cenowo jest bardzo miło, a smakowo No ale na tym forum to takie mało akceptowalne stwierdzenie tanio we Włoszech....
Garda objechana cała, choć Limone ominięte (nie było gdzie zaparkować i był inny ważny punkt na mapie). Kusi pojechać ponownie z własnymi rowerami, choć ja potrzebuję morze, zawsze....
Kapitańska Baba napisał(a):Bardzo ładny ten spacerniak nad jeziorem
Widoki pierwsza klasa
Trzeci miesiąc i trzeci wyjazd ? Skąd macie tyle urlopu?majkik75 napisał(a):My za parę dni sprawdzimy czy coś się zmieniło pod kątem cen w GR Ale już się zapowiada, że będzie taniej niż w zeszłym roku
majkik75 napisał(a):My za parę dni sprawdzimy czy coś się zmieniło pod kątem cen w GR Ale już się zapowiada, że będzie taniej niż w zeszłym roku
piekara114 napisał(a):Trzeci miesiąc i trzeci wyjazd ? Skąd macie tyle urlopu?majkik75 napisał(a):My za parę dni sprawdzimy czy coś się zmieniło pod kątem cen w GR Ale już się zapowiada, że będzie taniej niż w zeszłym roku