Piszę, jako nowy wątek.
Udało mi się coś takiego znaleźć...
http://www.pbase.com/zidar
janniko napisał(a):Może mi ktoś wyjaśnić, po cholerę na forum wakacyjnym (bo tak pojmuję to forum) umieszczać takie fotoreportaże!?
Czemu ma to służyć?....
janniko napisał(a):Może mi ktoś wyjaśnić, po cholerę na forum wakacyjnym (bo tak pojmuję to forum) umieszczać takie fotoreportaże!?
Czemu ma to służyć?
Sami Chorwaci niechętnie mówią o tamtych tragicznych dla nich i b. trudnych czasach...
Czemu ma to służyć?
Sami Chorwaci niechętnie mówią o tamtych tragicznych dla nich i b. trudnych czasach...
janniko napisał(a):Petris, dzięki za te linki
może po obejrzeniu tych kilku filmików niektórzy zrozumieją o co mi chodzi.. a jeśli nie .. to trudno..
Zadałem tylko proste pytanie: czemu ma służyć umieszczani takich galerii na forum Cro.pl?
jeśli ktoś chce poznać historię tej okrutnej wojny i zobaczyć "jak to wyglądało", to wystarczy wpisać w Google i znajdziecie tego całą masę..
Nadal bym się "upierał", że na forum Cro.pl nie koniecznie muszą się znaleźć takie "galerie"....
Kasiulka85 napisał(a):O ile sie nie mylę to przy otwieraniu strony cro.pl na górze na pasku wyświetla się informacja że jest to nieoficjalna strona Chorawcji Niezależny serwis turystyczny o Chorwacji; ogólnie o kraju itp.
Więc twierdze uparcie, że historia jest nieodłączna częścią każdego kraju.
Dla mnie te zdjęcia nie są problemem.
Przecież nikt nie zmusza Cię do przeglądania tych zdjęć i informacji.
Jeśli nie masz ochoty to po prostu nie oglądaj
Plumek napisał(a):janniko napisał(a):Petris, dzięki za te linki
może po obejrzeniu tych kilku filmików niektórzy zrozumieją o co mi chodzi.. a jeśli nie .. to trudno..
Zadałem tylko proste pytanie: czemu ma służyć umieszczani takich galerii na forum Cro.pl?
jeśli ktoś chce poznać historię tej okrutnej wojny i zobaczyć "jak to wyglądało", to wystarczy wpisać w Google i znajdziecie tego całą masę..
Nadal bym się "upierał", że na forum Cro.pl nie koniecznie muszą się znaleźć takie "galerie"....
Nie. Nie zrozumiem. Wybacz.
Ciekawi mnie natomiast, po co byłeś w Vukovarze?
Nie wiesz czasem po co dzieci jeżdżą oglądać Panoramę Racławicką, a starsi obóz koncentracyjny w Auschwitz?
Powrót do FotoCroClub - dyskusja