Pytanie jak w temacie.
My wybieramy się we wrześniu.
Czy ktoś już był na Galebie w tym roku? czy tam trwa remont? Jakie są warunki?
mandarynki napisał(a):Ja mam informację o odnowieniu restauracji, recepcji i basenu, potrzebuję informacji z pierwszej ręki, jedziemy z małymi dziećmi i wolałabym, żeby nie było tam bałaganu
mandarynki napisał(a):Ja mam informację o odnowieniu restauracji, recepcji i basenu, potrzebuję informacji z pierwszej ręki, jedziemy z małymi dziećmi i wolałabym, żeby nie było tam bałaganu
gusia-s napisał(a):mandarynki napisał(a):Ja mam informację o odnowieniu restauracji, recepcji i basenu, potrzebuję informacji z pierwszej ręki, jedziemy z małymi dziećmi i wolałabym, żeby nie było tam bałaganu
Basenu? tam nie było basenu to jak mogli go odnowić
Owszem jest w necie informacja, że ma ruszyć od 2017 centrum odnowy biol. z basenem zewnętrznym i wewnętrznym, sauny, masaże, fitnessy i inne pierdołki ale nie sądzisz chyba, że to będzie w cenie pobytu.
Ich oficjalna strona kempingowa milczy na ten temat - nie ma nawet wzmianki żadnej, jedynie o nowych domkach z jacuzzi.
Zapytam kogoś kto był w ostatnich dniach na Galebie, nic nie wspominał o basenie tylko o domkach właśnie - gdyby coś takiego było rzeczywiście na pewno by o tym powiedział. Zapytam więc jeszcze raz i dam znać
mandarynki napisał(a):gusia-s napisał(a):mandarynki napisał(a):Ja mam informację o odnowieniu restauracji, recepcji i basenu, potrzebuję informacji z pierwszej ręki, jedziemy z małymi dziećmi i wolałabym, żeby nie było tam bałaganu
Basenu? tam nie było basenu to jak mogli go odnowić
Owszem jest w necie informacja, że ma ruszyć od 2017 centrum odnowy biol. z basenem zewnętrznym i wewnętrznym, sauny, masaże, fitnessy i inne pierdołki ale nie sądzisz chyba, że to będzie w cenie pobytu.
Ich oficjalna strona kempingowa milczy na ten temat - nie ma nawet wzmianki żadnej, jedynie o nowych domkach z jacuzzi.
Zapytam kogoś kto był w ostatnich dniach na Galebie, nic nie wspominał o basenie tylko o domkach właśnie - gdyby coś takiego było rzeczywiście na pewno by o tym powiedział. Zapytam więc jeszcze raz i dam znać
Nie wiem skąd ta zgryxliwośc - nie oczekuję, że centrum odnowy biologicznej będzie w cenie, skąd pomysł, że oczekuje czegoś za darmo?
Na fb stronie Galebu jest odpowiedź, że basen powinien być czynny od połowy czerwca