alladyndelscorcho napisał(a):
To zdecydowanie są gacie miesiąca
Miecia napisał(a):Ale się Jolce udało ustrzelić
maniust napisał(a):Mistrzowska fotka , jak dla mnie nadaje się do "konkursu fotograficznego "Moja Chorwacja"
renatalato napisał(a): Nie no, gacie jak gacie, ale sposób zawieszenia znakomity Brawo Jola
majeczka napisał(a):...faktycznie gacie, jak gacie, ale fotka wprost mistrzowska
renatalato napisał(a):......ja myślę że to może być Dubrovnik
Miecia napisał(a):alladyndelscorcho napisał(a):renatalato napisał(a):......ja myślę że to może być Dubrovnik
Jak odgadłaś, że to Dubrovnik? Po wielkości kamieni, kolorze okiennic czy może fasonie gaci
stawiam na......fason
Sara76 napisał(a):Te gacie na zabytkach to chyba taki chorwacki folklor... ale faktycznie jak się chodzi po murach w Dubrowniku to prania wisi od groma i ciut, ciut, a gaci od koloru do wyboru..., że też nigdy nie wpadłam na pomysł, żeby obfotografować takowe cuda...
alladyndelscorcho napisał(a):Sara76 napisał(a):Te gacie na zabytkach to chyba taki chorwacki folklor... ale faktycznie jak się chodzi po murach w Dubrowniku to prania wisi od groma i ciut, ciut, a gaci od koloru do wyboru..., że też nigdy nie wpadłam na pomysł, żeby obfotografować takowe cuda...
A widzisz, no to witaj w klubie Teraz już wiesz co "focić" Tylko uwaga, samo pranie się nie liczy, muszą być GACIE