FOTY Z CRO(tucepi,primosten)ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA!!!!!!!!!
Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wrocilam z 2tygodniowego pobytu w cro:)
za kilka dni napisze dokladniejsza relacje;)a teraz udostepniam fotki:)milego ogladania;)
http://www.wakacje.ao.pl/
Witaj Ines,
świetne zdjecia, kilka z nich mi bardzo bliskich (z Makarskiej, Bol i Jelsy). Z niecierpliwością oczekuję na Twoją relację z pobytu.
pozdrowienia
grek
Fajne foty, Ines! Pamiętasz może gdzie dokładnie było zrobione zdjęcie 21 w części o Riwierze Makarskiej (widoki ze stateczku na Biokovo)? Ta ścianka mi się podoba pod względem wspinaczkowo-skokowym
pzdr
Zdjęcia super,ale ja jak zawsze mam pewien niedosyt,bo znowu nie ma Ciebie na tych zdjęciach .Chociaż po dokładniejszym obejrzeniu mam pewne podejrzenia względem zdjęcia nr3 z Makarskiej i zdjęcia nr49 z Primostenu.
Ines! Swietne zdjęcia! Napisz coś więcej, zauroczyło mnie Tucepi na Twoich "pocztówkach". A poza tym żałuję, że nie pojechaliśmy do Splitu, też ciekawie wygląda
Witaj Ines.
Rzeczywiście warto poświęcić trochę czasu na oglądnięcie wykonanych przez Ciebie zdjęć. Zdjęcia te oddają klimat miejsc w których byłaś. Warto poczekać także na relację.
Pozdrawiam