aga_manka napisał(a):wiem ,wiem dopiero po fakcie się zorientowałam że odpowiedź już była w moim pierwszym poście ...
Zaraz będą chcieli, żebyś mu Hercules ma imię dała ...
Kryminały, to inna Aga pisała
aga_manka napisał(a):Adam.B napisał(a):Głównym hitem podczas naszych pobytów w tej konobie było Samo more ... cudowne <3
Pozdrawiam cię Aga:D
O dzięki Adasiu , wspomnienia znowu odżyły:)
aga_manka napisał(a):Arek napisał(a):aga_manka napisał(a): bardzo chcieliśmy siostrzyczkę dla naszych synów ale stało się jak się stało i jest Adaś, i jest naszą maskotą
Gdy mojemu koledze urodziła się 4 córka, ten powiedział, że będzie próbował do skutku... Jako piąty urodził mu się syn
Tak więc nie ustawajcie w próbach
nie no co Ty Starczy tego dobrego ! Tym bardziej że czuję że 4 byłby też chłopczyk, teraz czekam na synowe i wnuczki:)
aga_manka napisał(a):Fotosik odebrał mi zdjęcia, kurka nie wiem skąd najlepiej wklejać zdjęcia za darmo , podpowiecie
aga_manka napisał(a):Fotosik odebrał mi zdjęcia, kurka nie wiem skąd najlepiej wklejać zdjęcia za darmo , podpowiecie
renatalato mnie się wydaje że ma się jakieś predyspozycje w tej kwestii, tzn panowie mają , jedni strzelają XX a inni tylko XY i tylko od wielkiego dzwonu zdarzy się co innego, mój chłop to chyba supersammiec jest
Powrót do Nasze relacje z podróży