Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
czy ty jak zrobiles album nacisnales PUBLIKUJ ALBUM??
bo wychodzi na to ze zrobiles albumik ale tylko na kompie w programie a nie wyslales na serwer:)popraw to szybko bo chcemy obejrzec foty!!!!
kurde... napisałem podczas publikowania...
niestety zapomniałem się... jestem w domku i mam wolne łącze... album jeszcze się ładuje... dam znać jak będzie gotów... przepraszam za zamiesznie
Ines oglądałem zdjęcia - podobają mi się, ładne, hm autor tematu ma ...no nic jeszcze nie ma - ale dawajcie je tam gdzie jest ich miejsce na forum.
Thanks
Czy ktoś mi pomoże?
Próbuje publikować zdjęcia z Cro on line na stronie ao...i wyskakuje mi komunikat, że cyt"nie można sie połączyć w trybie on line, zostaniesz zalogowany w trybie off line"do ..tak pokazuje od czasu kiedy się zarejestrowałem.Co jest grane ?????