Cyber foto Jacuś.
Pzdr
... Mnie też brakuje tchu tego pierwszego, ale musiałem obciąć ten kadr, gdyż wlazł jakiś trzeci typ, który kompletnie nie pasował do całości.
Mogłem przesunąć i dorobić część kadru sztucznie, ale..
LRobert napisał(a):Fajne tylko ile tych zdjęć zrobili normalni ludzie nie żyjący z fotografii?
LRobert napisał(a):Kto normalnie pracujacy może sobie pozwolić na wyjęcie z życiorysu 2 miesięcy...
mariusz-w napisał(a):jan_s1 napisał(a):mariusz-w napisał(a):Dodam jeszcze tylko to, że nasze fotki najczęściej wykonywane są właśnie w tym kawałku wolnego czasu, którym są wakacje.
Przyszło mi do głowy, że jesteś szczęśliwym człowiekiem, bo wygląda, jakbyś miał nieustające wakacje.
Miałem tam dopisać "i weekendy" ... ale mi "ućkło" !
pozdrawiam
A co to jest CF?
jkowal napisał(a):Wybacz, ale najbardziej nie lubię jak ktoś tak pisze. W takim razie po co zamieszczałeś to zdjęcie. Każdy wie jak wygląda turban. Jeżeli coś komuś pokazujemy to dlatego, że uważamy że to coś fajnego a nie "a bo mi się nie chciało".
LRobert napisał(a):Tam jest tylko jedno zdjęcie, które prawdopodobnie może być wykonane przez cywila. Reszta autorów prawdopodobnie zarabia w jakiś sposób na zdjęciach sądząc po opisach i miejscach gdzie zdjęcia zostały zrobione. W którejś z poprzednich edycji nagrodzono zdjęcie ptaka lecącego w śnieżycy. Gość próbował zrobić zdjęcie przez dwa miesiące. Kto normalnie pracujacy może sobie pozwolić na wyjęcie z życiorysu 2 miesięcy icon_eek.gif icon_lol.gif . Bawi mnie tylko, że konkurs jest dla zawodowców i amatorów. Nie zmienia to faktu, że zdjecia są ciekawe.
Fatamorgana napisał(a):Są emeryci, którzy mają za co i kiedy focić. Dla własnej przyjemności.
Są studenci na stypendiach lub z kasiatymi rodzicami.
I są ludzie, którzy oprócz pracy wiele fotografują na poważnie, ale tak poustawiali swą pracę, aby mogli robić jedno i drugie.
Wreszcie są i tacy, co czekają długo na fotograficzną wyprawę, ale jak już jadą, to na całego.
jan_s1 napisał(a):Ciekawi mnie, w jakich warunkach oglądacie (i obrabiacie) zdjęcia.