napisał(a) Twiga » 14.06.2008 16:42
98 stron plus twarda oprawka to w Empiku koszt (po promocyjnej cenie): 198,98 zł. Cena wydawała mi się przystępna. Efekt już nie...
Rozmazanie o którym napisałam, wyglądało tak, że na czarnym tle widać było duże białe przetarcia. kolorystyka w środku też pozostawiała dużo do życzenia a zdjęcia były naprawdę dobrej jakości. Przy wydruku jakieś takie sino-blade i rozmazane im to wyszło...
Załączane zdjęcia były malutkie, dlatego, że chciałam zmieścić wszystkie a dodatkowo całość została uzupełniona relacją z podróży. To naprawdę miała być pamiątka na lata.
Teraz będą kolejne dwa-trzy tygodnie oczekiwania na reklamację. Jak znowu przyślą takiego "szrota" zabieram kasę i idę gdzie indziej. (Mam nadzieję, że nadal to tak działa, że przy powtórnej reklamacji klient może zażądać zwrotu gotówki) Jest też nadzieja, że tym razem ktoś kto będzie drukował, poprawnie dobierze kolory.
Darku, rozumiem, że znasz miejsce w którym wydruk będzie najwyższej klasy? Moja druga połówka często bywa w Warszawie, więc po tegorocznych wakacjach na pewno będziemy chcieli skorzystać ze sprawdzonego miejsca. Fotoksiążka to jednak świetna sprawa.