Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Fotografie HVAR 2006 (148 zdjęć)

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aga&Pawel
Podróżnik
Zmieniły nam się plany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga&Pawel » 27.05.2007 21:22

Nie jedziemy w tym roku. Planowaliśmy wrzesień, ale niestety nie pojedziemy :( Święta Bożego Narodzenia 2007 spędzimy w szpitalu...
rodzinka nam się powiększy, więc rozumiecie :) Ale może w 2009 do kochanej Chorwacji pojedziemy we trójkę :)

Pozdrawiamy
Paweł

PS: Ktoś jechał w czerwcu lub wrześniu do Chorwacji z rocznym dzieckiem (w aucie bez klimy) ?
Ostatnio edytowano 27.05.2007 22:46 przez Aga&Pawel, łącznie edytowano 1 raz
mala
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mala » 27.05.2007 22:04

kopaj napisał(a):Szukam inforamcji o wyspie Hvar, a szczególnie okolice Vrboski. Proszę o fotorelacje, bo każde "gadanie" nie oddaje tego co można zobaczyć
Dzięki, pozdrawiam

http://www.podroze.kondi.pl/podroze-lato-5.php
to znalazlam ..kocham Vrboske ale jestem tępa :oops: i nie umiem wklejac zdjec.. :(
misiek_30
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiek_30 » 05.06.2007 12:36

Witam Aga&Pawel ze zdjęć wynika że używaliście I-go 2006 - jak sie sprawowała bo my jedziemy w tym roku 15.06 z Cieszyna na Hvar i niewiem jak z tą nawigacją będzie a tak przy okazji zdjęcia z Hvaru rewelacja jak wrócimy to jakieś zdjęcia też dożuce
Aga&Pawel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga&Pawel » 05.06.2007 19:35

misiek_30 napisał(a):Witam Aga&Pawel ze zdjęć wynika że używaliście I-go 2006 - jak sie sprawowała bo my jedziemy w tym roku 15.06 z Cieszyna na Hvar i niewiem jak z tą nawigacją będzie a tak przy okazji zdjęcia z Hvaru rewelacja jak wrócimy to jakieś zdjęcia też dożuce

Cześć. Z I-Go byłem bardzo zadowolony. Najbardziej w HU, wjechaliśmy do Budapesztu o godzinie 14 (korki na maksa). Bez I-Go nie przejechałbym i wiem to z doświadczenia... śliczniutko nas prowadził. W okolicach Zagrzebia trochę się pogubił (szukaliśmy noclegu). Co ciekawe, na Hvarze, był dość dokładny.
Mam nadzieję, że zrobiłeś upgrade do I-Go 2006 Plus... :)

Serdecznie pozdrawiam
Paweł (&Aga)
misiek_30
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiek_30 » 06.06.2007 10:03

Aga&Pawel napisał(a):
misiek_30 napisał(a):Witam Aga&Pawel ze zdjęć wynika że używaliście I-go 2006 - jak sie sprawowała bo my jedziemy w tym roku 15.06 z Cieszyna na Hvar i niewiem jak z tą nawigacją będzie a tak przy okazji zdjęcia z Hvaru rewelacja jak wrócimy to jakieś zdjęcia też dożuce

Cześć. Z I-Go byłem bardzo zadowolony. Najbardziej w HU, wjechaliśmy do Budapesztu o godzinie 14 (korki na maksa). Bez I-Go nie przejechałbym i wiem to z doświadczenia... śliczniutko nas prowadził. W okolicach Zagrzebia trochę się pogubił (szukaliśmy noclegu). Co ciekawe, na Hvarze, był dość dokładny.

Serdecznie pozdrawiam
Paweł (&Aga)
Tak ja mam I-go 2006 Plus ale mam też Nawigatora 6 który trase z Cieszyna do Splitu wyznaczył lepiej niż I-go i teraz niewiem co zrobić ale pewnie potestuje oba
Aga&Pawel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga&Pawel » 06.06.2007 21:40

misiek_30 napisał(a):
Aga&Pawel napisał(a):

Serdecznie pozdrawiam
Paweł (&Aga)
Tak ja mam I-go 2006 Plus ale mam też Nawigatora 6 który trase z Cieszyna do Splitu wyznaczył lepiej niż I-go i teraz niewiem co zrobić ale pewnie potestuje oba

I-Go w Polsce ma jeszcze kiepskie pokrycie. Słowacja, Czechy, Węgry (100%, w końcu państwo gdzie I-Go powstało) całkiem nieźle.
Aga&Pawel
Podróżnik
Zagadaka dotycząca smug na niebie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga&Pawel » 16.08.2007 22:04

Ciekawi mnie, co to może być, te dwie smugi na niebie od horyzontu (z prawej strony). W przypadku większości zachodów słońca, te smugi się pojawiały.

Obrazek
yvonn
Croentuzjasta
Re: Zmieniły nam się plany

Nieprzeczytany postnapisał(a) yvonn » 30.08.2007 18:33

Aga&Pawel napisał(a):Nie jedziemy w tym roku. Planowaliśmy wrzesień, ale niestety nie pojedziemy :( Święta Bożego Narodzenia 2007 spędzimy w szpitalu...
rodzinka nam się powiększy, więc rozumiecie :) Ale może w 2009 do kochanej Chorwacji pojedziemy we trójkę :)

Pozdrawiamy
Paweł

PS: Ktoś jechał w czerwcu lub wrześniu do Chorwacji z rocznym dzieckiem (w aucie bez klimy) ?

Jechaliśmy w ub. roku we wrześniu z prawie rocznym dzieckiem, ale w samochodzie z klimą.
Myślę, że bez klimy to raczej odpada nawet we wrześniu, chyba, że przejazd zajmuje Wam tylko noc ewentualnie wieczór i wczesny ranek. W południe to może być bardzo uciążliwe niestety.
Pozdrawiam
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 04.11.2009 11:12

Na moim miniportalu www.talent.org.pl umieściłem kolekcję fotek z tegorocznej eskapady do Bośni i Hercegowiny oraz do Chorwacji. Dużo fotek jest też z Hvaru.

ZAPRASZAM!

http://www.talent.org.pl/Czytelnia/Gale ... x2009.html
Poprzednia strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Fotografie HVAR 2006 (148 zdjęć) - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone