dopisywała nam do końca. W ostatni dzień wyjazdu nam się popsuło. Na twierdzę Napoleona ciężko wjechać. Rower albo skuter (to drugie zdecydowanie preferuję ).
Boguchwała Rulez.
Aga&Pawel napisał(a):dopisywała nam do końca. W ostatni dzień wyjazdu nam się popsuło.
Aga&Pawel napisał(a):Chętnie zobaczyłabym wasze zdjęcia, niby zwiedzaliśmy te same miejsca, bo my też bywaliśmy w Starim Gradzie, ale tak uwielbiam tam wracać.... chociażby ogladajac zdjęcia
assia i norbert napisał(a):Witamy Was serdecznie
ponyżej podaję linki do stron gdzie zamieściliśmy swoje zdjęcia, więc zapraszam do oglądania
Niestety jeszcze nie zdążyliśmy przejrzeć filmów w celu potwierdzenia tego o czym pisałam w poprzednim poście, ale mam nadzieję, że wkrótce uda nam się to zrobić
Aga&Pawel napisał(a):zdjęcia PRZEŚLICZNE! oglądam je w kółko
Aga&Pawel napisał(a):A poza tym planujemy w tym roku wybrać się, również we wrześniu, na Korculę, podobno to miniatura Dubrownika!
kopaj napisał(a):Szukam inforamcji o wyspie Hvar, a szczególnie okolice Vrboski. Proszę o fotorelacje, bo każde "gadanie" nie oddaje tego co można zobaczyć
Dzięki, pozdrawiam
kopaj napisał(a):Oczywiście że obejżałem ale mam niedosyt jeżeli chodzi o temat plaży. Zamierzam tam spedzić wiekszośc czasu dlatego sprawę traktuje priorytetowo. Może macie informacje na temat kampingu fkk Vrboska?
Cosmo napisał(a):Piękne zdjęcia, śliczota. Hvar prawdopodobnie w 2008 roku
Pozdrowienia od ziomala.