Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Fotografie HVAR 2006 (148 zdjęć)

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aga&Pawel
Podróżnik
Buber: Pogoda na Hvarze...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga&Pawel » 02.02.2007 00:42

dopisywała nam do końca. W ostatni dzień wyjazdu nam się popsuło. Na twierdzę Napoleona ciężko wjechać. Rower albo skuter (to drugie zdecydowanie preferuję :)).
Boguchwała Rulez.
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 03.02.2007 00:53

widze, ze w drodze powrotnej niezle lalo. w naszym przypadku bylo podobnie - oberwanie chmury zaczelo sie jakies 50km za Splitem.
fotki super
pozdrawiam
assia i norbert
Croentuzjasta
Re: Buber: Pogoda na Hvarze...

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 03.02.2007 12:07

Aga&Pawel napisał(a):dopisywała nam do końca. W ostatni dzień wyjazdu nam się popsuło.

To tak jak nam, no ale nie dziwne byliśmy w tym samym terminie z tym, że my mieszkaliśmy w miasteczku Stari Grad, czyli po drugiej stronie wyspy, ale odwiedzaliśmy miasto Hvar.
Również i nas Chorwacja zauroczyła. :D
Pozdrawiamy Agę&Pawła - Asia i Norbert :papa:

Ps. Zdjęcia super, ale to takie piękne miejsca.
Niektóre zdjęcia strasznie podobne do naszych. :D ale to oczywiście z uwagi na to, że w tym samy miejscu robione np. z twierdzy z Hvaru :D
Ps. Aga (po obejrzeniu Waszych zdjęć) stwierdzamy, że my Cię chyba widzieliśmy w Hvarze na rynku,dla upewnienia obejrzymy dziś film z pobytu.
Aga&Pawel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga&Pawel » 05.02.2007 22:48

Pozdrawiam Asię i Norberta :D
Chętnie zobaczyłabym wasze zdjęcia, niby zwiedzaliśmy te same miejsca, bo my też bywaliśmy w Starim Gradzie, ale tak uwielbiam tam wracać.... :D chociażby ogladajac zdjęcia :lol:

A poza tym planujemy w tym roku wybrać się, również we wrześniu, na Korculę, podobno to miniatura Dubrownika! gdzie tez zresztą planujemy zajrzeć.

ps. kapitalnie by było, gdyby się okazało ze spotkaliśmy się na Hvarze. Pokażcie sie na forum może i my was poznamy :D

pozdrawiam
Aga
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 08.02.2007 20:52

Aga&Pawel napisał(a):Chętnie zobaczyłabym wasze zdjęcia, niby zwiedzaliśmy te same miejsca, bo my też bywaliśmy w Starim Gradzie, ale tak uwielbiam tam wracać.... :D chociażby ogladajac zdjęcia

Witamy Was serdecznie :D
ponyżej podaję linki do stron gdzie zamieściliśmy swoje zdjęcia, więc zapraszam do oglądania :D
Stari Grad
http://chorwacja.dobrebopolskie.com/
Split
http://split.newtone.ca/
Wyspa Brać - Bol
http://chorwacja.newtone.ca/
miasto Hvar
http://hvar.newtone.ca/

Niestety jeszcze nie zdążyliśmy przejrzeć filmów w celu potwierdzenia tego o czym pisałam w poprzednim poście, ale mam nadzieję, że wkrótce uda nam się to zrobić.

Co do wyjazdu do cro, my również planujemy wrześniowy wyjazd w tym roku, jednak mamy dwie opcje: riwiera Makarska lub ponownie Hvar. Co do Korculi byli moi rodzice i faktycznie byli zachwyceni.

Pozdrawiamy Was
Asia
Aga&Pawel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga&Pawel » 13.02.2007 19:30

assia i norbert napisał(a):Witamy Was serdecznie :D
ponyżej podaję linki do stron gdzie zamieściliśmy swoje zdjęcia, więc zapraszam do oglądania :D

Witam
Widze, że wyspa Hvar nie była jedynym miejscem Waszych wojaży
zdjęcia PRZEŚLICZNE! oglądam je w kółko :D

Niestety jeszcze nie zdążyliśmy przejrzeć filmów w celu potwierdzenia tego o czym pisałam w poprzednim poście, ale mam nadzieję, że wkrótce uda nam się to zrobić

Bardzo jestem ciekawa, czy to rzeczywiście ja :D Przyznam, że też z ciekawością przeglądnęłam nasze zdjęcia w poszukiwaniu Waszych twarzy, ale niestety... może w tym roku :D
Podobno z Korculi widać pięknie wybrzeże Makarskiej :lol:

Pozdrawiam Was serdecznie i byle do września!
Aga
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 05.03.2007 12:39

Aga&Pawel napisał(a):zdjęcia PRZEŚLICZNE! oglądam je w kółko :D

Bardzo dziekujemy :D
Wasze też są super :D

Wreszcie udało nam się obejrzeć nasze filmy no i niestety okazało się, że nie uchwyciliśmy Ciebie na filmie lecz bardzo podobną dziewczynę, ale i tak wrażenie że Cię gdzieś widziałam pozostało. Może faktycznie się widziałyśmy.
Ale może w tym roku uda nam się gdzieś zobaczyć, będąc na Hvarze palnujemy odwiedzić Korculę, więc być może się zobaczymy.
Pozdrawiamy Was serdecznie i oby do września . :D :papa: :papa:
Aga&Pawel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga&Pawel » 11.03.2007 17:34

Super, w takim razie jesteśmy umówieni :D :D :D

Pozdrawiamy
Aga&Paweł
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 04.04.2007 13:33

Aga&Pawel napisał(a):A poza tym planujemy w tym roku wybrać się, również we wrześniu, na Korculę, podobno to miniatura Dubrownika!

Nastąpiła zmiana naszych planów i istnieje większe prawdopodobieństwo że się spotkamy, ponieważ jedziemy do Orebicza. Stamtąd to już tylko chwilka i jesteśmy w Korczuli, zresztą podobnie jak Wy.
Pozdrawiamy :papa:
kopaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopaj » 01.05.2007 10:00

Szukam inforamcji o wyspie Hvar, a szczególnie okolice Vrboski. Proszę o fotorelacje, bo każde "gadanie" nie oddaje tego co można zobaczyć
Dzięki, pozdrawiam
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 01.05.2007 14:34

kopaj napisał(a):Szukam inforamcji o wyspie Hvar, a szczególnie okolice Vrboski. Proszę o fotorelacje, bo każde "gadanie" nie oddaje tego co można zobaczyć
Dzięki, pozdrawiam

Obejrzyj sobie zdjęcia, które zamieściliśmy w swoich galeriach.
W tym temacie są zarówno nasze jak i Agi&Pawła.
My byliśmy w zeszłym roku w Starim Gradzie niedaleko Vrboskiej, a Aga z Pawłem w Hvarze na Hvarze. Pozdrawiam
kopaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopaj » 01.05.2007 14:54

Oczywiście że obejżałem ale mam niedosyt jeżeli chodzi o temat plaży. Zamierzam tam spedzić wiekszośc czasu dlatego sprawę traktuje priorytetowo. Może macie informacje na temat kampingu fkk Vrboska?
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 01.05.2007 17:08

kopaj napisał(a):Oczywiście że obejżałem ale mam niedosyt jeżeli chodzi o temat plaży. Zamierzam tam spedzić wiekszośc czasu dlatego sprawę traktuje priorytetowo. Może macie informacje na temat kampingu fkk Vrboska?

Plaże nie są najlepszą stroną przynajmniej Starego Gradu w którym byliśmy, lepsze (choć to pojęcie względne) znajdują się po drugiej stronie wyspy np. w Ivan Dolać. Nam się bardzo podobało w Starim Gradzie, ale ekspertką od tej prześlicznej wyspy jest Kasia Głydziak Bojić, ona napewno dużo więcej informacji ci udzieli, bo w końcu tam mieszka a i samo forum też jest kopalnia wiedzy. Jeżeli chodzi o miasto Stari Grad to zarówno o nim jak i o plażach pisaliśmy tu:
forum/viewtopic.php?t=14156
Pozdrawiam :D
Dodam jeszcze link o kempingach FKK
forum/viewtopic.php?t=13683&highlight=kamping+fkk+vrboska
Cosmo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cosmo » 09.05.2007 10:50

Piękne zdjęcia, śliczota. Hvar prawdopodobnie w 2008 roku
Pozdrowienia od ziomala.
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 09.05.2007 11:02

Cosmo napisał(a):Piękne zdjęcia, śliczota. Hvar prawdopodobnie w 2008 roku
Pozdrowienia od ziomala.

Dziękuję (oczywiście za swoje) i polecam Hvar, przepiiiiękna wyspa, nam się bardzo podobała, w tym roku padło na Orebicz, ale w przyszłym roku jak tylko się uda powrócimy nepewno na Hvar. Pozdrawiam :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Fotografie HVAR 2006 (148 zdjęć) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone