Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Fotograficznych gier wojennych ci±g dalszy....;-)

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.03.2009 05:19

Znowu zadaliście pracę do zrobienia modowi :) Musi przenieść te dywagacje do wątku o portretach...

P.S. Dla mnie ten portret jest niefajny.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.03.2009 07:03

Plumek napisał(a):Znowu zadaliście pracę do zrobienia modowi :) Musi przenieść te dywagacje do wątku o portretach.....

A po co ma przenosić :?: :wink:
W tym wątku wszystkie dyskusje fotograficzne są na temat.
W pierwszym poście masz info (na czerwono) na ten temat :wink: :lol: :wink:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.03.2009 07:40

Piotrek_B napisał(a):
Plumek napisał(a):Znowu zadaliście pracę do zrobienia modowi :) Musi przenieść te dywagacje do wątku o portretach.....

A po co ma przenosić :?: :wink:
W tym wątku wszystkie dyskusje fotograficzne są na temat.
W pierwszym poście masz info (na czerwono) na ten temat :wink: :lol: :wink:

No właściwie tak :) Ja jestem po prostu za zawężaniem tematów i wydawało mi się, ze tutaj są wszystkie tematy OPRÓCZ poruszonych w specjalnie do tego przeznaczonych wątkach :)
furzyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) furzyk » 16.03.2009 14:18

to zaloz jakis watek typu "luzna dyskusja" :) Z drugiej strony troche mnie dziwi, ze trzeba sie trzymac konkretow - przeciez w kazdej dyskusji sie zbacza z jej zalozonego toru bo inaczej by byla nudna i przewidywalna.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.03.2009 15:12

Podaj mi jeden dobry powód, dla którego wpie...eś tu portret swojego autorstwa. Bo z podpisu do niego nie wynika nic.
A po co sie trzymać konkretnych wątków? A po to, żeby nie robić tu większego bałaganu niż już jest.
furzyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) furzyk » 16.03.2009 15:17

nie wazne - jak dla mnie mozesz wywalic caly watek :) Nie dyskutuj tylko go usun.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.03.2009 18:13

furzyk napisał(a):nie wazne - jak dla mnie mozesz wywalic caly watek :) Nie dyskutuj tylko go usun.

No niestety - nie mam trakich uprawnień :)
furzyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) furzyk » 16.03.2009 19:29

a faktycznie moderatorem nie jestes. W takim razie prosimy o skasowanie tresci nie pasujacych do watku ku uciesze zwolennikow ciasnej dyskusji mieszczacej sie w temacie :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.03.2009 19:40

furzyk napisał(a):.... W takim razie prosimy o skasowanie tresci nie pasujacych do watku ku uciesze zwolennikow ciasnej dyskusji mieszczacej sie w temacie :)

Eeeeeee nie będziemy niczego kasować :lol:
Tu was wytniemy to pobijecie się w innym wątku :wink:
W tym przynajmniej mamy Was na oku :lol: :mrgreen: :lol:
furzyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) furzyk » 16.03.2009 19:56

ja sie podbilem przez 5 lat na ok 150 postow wiec ciezko mowic o podbijaniu :) Mam swoje ulubione forum, gdzie mam 2.5k postow od 2006r a tutaj czasem przed wyjazdem do cro sprawdzam tylko pewne rzeczy - a to juz nawet nieaktualne bo po 5 razach bytnosci w tym kraju mi sie troche obrzydzilo i wole troche innego swiata zobaczyc :)
Poprzednia strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Fotograficznych gier wojennych ci±g dalszy....;-) - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone