Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Foteliki do pontonu

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bobik69
Odkrywca
Foteliki do pontonu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bobik69 » 18.08.2010 19:38

Czy ktoś wie, gdzie można kupić takie foteliki?

Obrazek

Obrazek

Fajnie wygląda, tylko ciekawe czy jest to wygodne....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2010 14:15

Bobik69 napisał(a):Czy ktoś wie, gdzie można kupić takie foteliki?

Fajnie wygląda, tylko ciekawe czy jest to wygodne....

Wyglądaja na firmowe, Honda , Yamaha.... inne. Jak znajdziesz sprawdź szerokośc foteli i szerokość między balonami pontonu. :lol:

Pozdrawiam.

smoki3
Bobik69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bobik69 » 19.08.2010 15:32

Skorzystałem z google i po jakimś czasie "odkryłem" słowo-kucz - jest nim: "fotel sternika" :)

Tutaj jest chyba ten sam model, który widać na zdjęciach pontonu.
Argi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Argi » 21.08.2010 06:47

Witam
Nie wiem jak duży masz ponton i ile miejsc siedzących potrzebujesz, ale szerokość wewnętrzna pontonu to ok. 80cm. Wychodzi po 40cm na osobę. Komfort żaden, a jeżeli chodzi o frajdę z pływania to ja zastanawiam się nad tzw. "dżokejką" + jedno siedzisko na dziobie.
Miałem ostatnio okazję popływać 5-cio metrowym RIB-em Zodiaca i muszę przyznać, że pływanie na "koźle" z kierownicą i przepustnicą w garści ma się nijak do rumpla.
Choroba postępuje... :devil:
Bobik69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bobik69 » 21.08.2010 07:57

Argi napisał(a):Witam
Nie wiem jak duży masz ponton (...)

Jeszcze nie mam :D

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone