Taaaa
co tu dużo pisać, dzięki temu postowi https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=7945&start=0 wakacje się nam udały jak mało które, spędziliśmy w opisanym miejscu wspaniałe 2 tygodnie - również dzięki PRZEsympatycznemu właścicielowi, który w swoją pracę wkłada tyle serca ile może i dopieszcza swoich gości bez umiaru.
Trochę konkretów:
faktycznie miejsce trochę na uboczu, po jakieś większe zakupy najlepiej podjechać do Baska Voda do marketu ale za to pusto i spokojnie (w ostatnich 2. tygodniach września w zasadzie byliśmy w tej częsci Breli tylko my - jako goście + jakieś niedobitki z Czech i Niemiec).
Widoki i punkt wypadowy na wędrówki bliższe czy dalsze jak i na "dziką plażę" - i d e a l n e.
Koszt za 'apartament' = pokój z łazienką i kuchenką i balkonem, z widokiem na morze, przyzwoicie wyposażony -> 25 euro /dobę. Dodatkowo miałem do dyspozycji garaż zamykany na pilota
To w zasadzie tyle, szczegóły dalsze w postach Greka, moje zdjęcia w drodze, zapewne coś przypnę.
Do Greka:
Nikolo strasznie miło Cię wspominał i cały czas o Tobie gadał nie wiem coście tam robili razem ale niewątpliwie było miło tak czy inaczej nie ma do Ciebie maila i prosi o kontakt.
pzdr, brombers