siwa78 napisał(a):Ktoś prosił o namiary gazu w Austrii. A więc podaję. Jest stacja benzynowa na autostradzie ok 105-106 km od Wiednia w stronę Słowenii. Można na nią zjechać z obu stron autostrady. Miejscowość nazywa się Loipersdorf
art05 napisał(a):Witam, jeżeli chodzi o lpg w Austrii to wg mapy miejscowość Loipersdorf z lpg nie jest po drodze ani do Chorwacji ani do Włoch??? Jeżdżę już kilka lat przez Austrię i jak na razie nie spotkałem stacji z gazem na trasie (jadąc na Graz). Jeżeli ktoś zna niech się podzieli tą wiadomością.[i][/i]
art05 napisał(a):Witam, jeżeli chodzi o lpg w Austrii to wg mapy miejscowość Loipersdorf z lpg nie jest po drodze ani do Chorwacji ani do Włoch??? Jeżdżę już kilka lat przez Austrię i jak na razie nie spotkałem stacji z gazem na trasie (jadąc na Graz). Jeżeli ktoś zna niech się podzieli tą wiadomością.[i][/i]
beniu11 napisał(a):Około 100km za Wiedniem
astas napisał(a):Czy w Czechach, Austrii i Chorwacji pracownik stacji tankuje, tak jak w Polsce, czy samemu napełnia się zbiornik?
Pavulon napisał(a):wszedzie tankuje pracownik
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi