napisał(a) woka » 20.07.2005 08:45
Haweł ... strony www pensjonat chyba nie posiada ( przynajmniej 2 lata temu nie miał). Jest położony w samym KRK. Jezeli znasz to miejsce to w przybliżeniu opis: wjezdzasz do KRK, kierujesz sie jakby na Punat i mijając zatoczkę jest skrzyżowanie, za tym skrzyżowaniem około 15 m( nadal kierunek Punat), skret w lewo. Pensjonat AMFORA. Prowadzi go starsza pani Andrina Karapandza. Rozmawia po niemiecku, francusku, włosku. Po naszemu również sie jakoś mozna dogadać. Ja tam jestem stałym bywalcem, wita mnie juz prawie jak członka rodziny. Atmosfera bardzo przyjemna. Wszedzie blisko, do plazy, do centrum. tel. ++385 51 221 184. Z reguły ma komplet gości, nie wiem dlaczego lecz z polaków jestem z reguły sam. Troche sie ceni, troche drogo. ( dla mnie stosuje juz ulgową taryfę). Dwa lata temu pokój kosztował cos około 40 Euro. Sniadanie 5 Euro/osoba. Jak poprosisz to pozwoli korzystac z kuchni ( kiedys Czech poprosił aby usmażyc jajecznice dla swojej małżonki ).Lodówka jest na korytarzu ( była) W tamtym roku miała przeprowadzić jakis remont. Jak teraz to wyglada to powiem we wrześniu jak wrócę. (Wyjeżdzam zawsze w drugiej połowie sierpnia. )