Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartamenty gdansk/poznan-Euro 2012

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cesarica
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cesarica » 18.04.2012 12:36

Witam!
mam nadzieje ze temat w odpowiednym miejscu...

w kazdym razie, szukam apartamenty/kempingi lub cos podobnego na Euro 2012 dla kilka osob z Chorwacji :) ja mieszkam w Krakowie, wiec nie moge im pomoc (chociaz mysleli ze tak, bo przeciez Polska na mapie jest malutka :roll: )
ayashi21
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ayashi21 » 18.04.2012 13:37

Cesarica napisał(a):Witam!
mam nadzieje ze temat w odpowiednym miejscu...

w kazdym razie, szukam apartamenty/kempingi lub cos podobnego na Euro 2012 dla kilka osob z Chorwacji :) ja mieszkam w Krakowie, wiec nie moge im pomoc (chociaz mysleli ze tak, bo przeciez Polska na mapie jest malutka :roll: )

A dla ilu osób? na jaki czas? Twoi znajomi...?
Mieszkam w Gdańsku (nawet nie daleko Stadionu :))i może by się coś znalazło (moja siostra zastanawiała się czy nie wynająć mieszkania na ten okres). Daj znać tu lub prywatnie
kammaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kammaj » 18.04.2012 14:51

Mogę polecić zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link to hotelik mojego znajomego w samym centrum Poznania. Strona jeszcze nie do końca gotowa ale kontakt jest.[/url]
Cesarica
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cesarica » 19.04.2012 07:53

dziekuje Wam za odpowiedzi :)

musialam wrocic do domu ze by dokladnie przeczytac maila :D
wiec tak, potrzebuja mieszkania w Poznaniu od 9.06. do 15.06. - 12 osob
oraz w Gdansku od 15.06 do 19.06. - 10 osob.
to so osoby kolo 40-tki, wiec nie jakies lobozy :D (mowia na siebie ze powazny ludzie :D )
gotowy sa czesc zaplacic awansem :)
a tego linka przekaze, dziekuje bardzo :)
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 19.04.2012 10:38

Kilka zdan o kwaterach ,motelach na euro
Szukalem jakis czas temu noclegu dla 4 Chorwatow w Poznaniu
Ceny kosmiczne ,jakis maly hotel na obrzezach Poznania chcieli 1600zl za dwie osoby /doba ze sniadaniem
Kwatery prywatne rowniez powalały ,mieszkanko 2 pokojowe 600-900zl za dobe dla 4 osob
Taka rada dla szukajacych ,jak najdalej od Poznania ,w promieniu 10-20 km mozna znalezc cos normalnego za 300-400zl dla 4 osob

Odnosnie Gdanska
Jesli ktos jest zainteresowany to kolega ma swieze mieszkanie ok 35-40m dla 4 osob ,ceny nie znam ,ale moge sie dowiedziec jesli bedzie zainteresowanie
W Gdyni mam mieszkanie do wynajecia 55m dla 4-5 osob
Cesarica
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cesarica » 19.04.2012 11:44

wlasnie przypuszczalam ze moga podniesc ceny na euro :D
bardzo prosze o wiecej info o tych mieszkaniach na maila:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pomorzanin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pomorzanin » 19.04.2012 12:01

Ja mam w Gdansku Oliwa (niedaleko Wałęsy) do wynajęcia za 100 zł/osobodoba w czasie EURO2012 wydzielone samodzielne mieszkanie w domu jednorodzinnym dla 2-4 osób. Mój email im.nr.one(małpka)wp.pl
Cesarica
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cesarica » 19.04.2012 12:32

spoko :) ja wyslalam kontakt do znajomych, wiec albo sie ja z Wami skontaktuje, albo oni. ale poniewaz ich jest 12 (10), to musze poszukac jeszcze cos :) mowili ze nie musza byc razem, ale przynajmniej blisko :)
ayashi21
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ayashi21 » 19.04.2012 13:08

Cesarica napisał(a):spoko :) ja wyslalam kontakt do znajomych, wiec albo sie ja z Wami skontaktuje, albo oni. ale poniewaz ich jest 12 (10), to musze poszukac jeszcze cos :) mowili ze nie musza byc razem, ale przynajmniej blisko :)

Mojej siostry mieszkanie jest na Przymorzu (tramwaj bezpośrednio pod stadion), a piechotką z 25-30 min.(zależy jak kto chodzi). Mieszkanie 2 pokojowe, kuchnia, łazienka, balkon - małe bo 35m2 ale ładne. W pokoju łóżko sypialniane duże dla 2 os., w drugim pokoju kanapa-sofa dla 2 osób, tv, internet. Całość 220-250 zł/doba - nie ma zamiaru żerować tylko dlatego ze jest euro, zwłaszcza że normalnie nie wynajmuje.
Jak ktoś chętny proszę a maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, jak co mogę zdjęcia przysłać
uqasch
Autostopowicz
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) uqasch » 21.04.2012 16:04

witam, a ja posiadam 4 bilety na mecz chorwacja - włochy :) jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam :)
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 22.04.2012 18:59

Poznań, możemy bezpłatnie przenocować + jedzenie 2 osoby z HR - najlepiej parę - osobny pokój ( tylko osoby polecane przez użytkowników forum!! ) . Dojazd do stadionu ok 3o - 40 minut, do strefy kibica ok25 minut. Ewentualne pytania: +48694904042
dcom
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dcom » 28.04.2012 12:02

witam serdecznie

mam do zaoferowania mieszkania w Poznaniu na wynajem w czasie EURO 2012.

Z zwiazku z tym pytanie do Was:
na jakich chorwackich portalach najlepiej sie oglosic, jakies fora tematyczne, etc?

Bardzo bede wdzieczny.

Prosze pisac tu w temacie, pm, lub mailem na m2winogrady AT gmail DOT com

Wlk dzieki
Pit33
Autostopowicz
Mam

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pit33 » 07.05.2012 15:59

Mam do wynajecia 2 pokojowe mieszkanie POZNANIU z 2 łozkami, łazienką, kuchnią, balkonem. Uzytkowane przez małzenstwo , ktore chce je wynając na czas mistrzostw. Mieszkanie moze zostać wyposazone w zakupy ,ktore własciciele pozostawią w lodowce, badz zamrazarce, bezposredni dojazd na stadion tramwajem nr 15 , niedaleko market lidl, tesco, stacja benzywnowa, sklepy spozywcze osiedlowe.

W przypadku wiekszej liczby osób - jest jeszcze jedno mieszkanie 2 pokojowe w POZNANIU rownież zamieszkałe przezrodzine , ktora chce je wynająć na czas mistrzostw.
Mowie rownież po angielsku Piotr.

Dane kontaktowe

Monika;792-781-124
Piotr;503-306-287
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 07.05.2012 16:08

Super ze jest i taka informacja i ze moge znajomim polecic. Tak vogule chorwaci z powodu wisokich cen w dostepnich hotelach zaczeli winajmowac samochody Camperi. Mogo jezdzic po Polsce na ruzne mecze i zwiedzac. Mowia ze cena jest prziblizona (na osobe) w stosunku z Hotelam. Nie wiedza na tomiast jake ich korky czekaja. Oj bendzie sie dzialo :wink: . Pozdrawiam Leon
Apartmani Nada Primošten
Autostopowicz
Re: Mam

Nieprzeczytany postnapisał(a) Apartmani Nada Primošten » 08.05.2012 19:40

Pit33 napisał(a):Mam do wynajecia 2 pokojowe mieszkanie POZNANIU z 2 łozkami, łazienką, kuchnią, balkonem. Uzytkowane przez małzenstwo , ktore chce je wynając na czas mistrzostw. Mieszkanie moze zostać wyposazone w zakupy ,ktore własciciele pozostawią w lodowce, badz zamrazarce, bezposredni dojazd na stadion tramwajem nr 15 , niedaleko market lidl, tesco, stacja benzywnowa, sklepy spozywcze osiedlowe.

W przypadku wiekszej liczby osób - jest jeszcze jedno mieszkanie 2 pokojowe w POZNANIU rownież zamieszkałe przezrodzine , ktora chce je wynająć na czas mistrzostw.
Mowie rownież po angielsku Piotr.

Dane kontaktowe

Monika;792-781-124
Piotr;503-306-287

Proszę,e-mail
Dziękuję
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone