Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orientacyjna cena w Breli za 2-pokojowy apartament

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karolka84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolka84 » 04.04.2012 21:50

Witam, jedziemy pierwszy raz do Cro w ciemno w połowie sierpnia na 2 tygodnie do Breli, może drugi tydzien gdzieś indziej np. Tucepi :)
Będzie nas 4 osoby dorosłe i 2 dzieci 3 i 5 lat. Wszędzie widzę ceny za apartamenty jednopokojowe, i nie wiem jak sie nastawiać, o ile droższe są apartamenty dwupokojowe i czy łatwo taki znaleźć, czy jest ich mało? Chcemy w miarę blisko do morza, niekoniecznie w I zabudowie. Czy jest szansa na cenę 70E?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 04.04.2012 22:21

Apartament jednopokojowy z aneksem kuchenny to studio np 2+0 , 2+1
apartament typu 2+2 to sypialnia+ pokój dzienny z miejscami (2) do spania
apartament typu 4+0 , 4+1 ,4+2 to apartament z dwoma sypialniami + pokojem dziennym z ilością miejsc za plusem.
Jeśli chodzi o Brelę w tym terminie to za te pieniądze (70E) nie licz na super lokalizacje lub licz na szczęście lub twarde negocjacje.

Koncepcja jazdy w ciemno jest słuszna a liczba uczestników Waszej wycieczki jest optymalna .
karolka84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolka84 » 04.04.2012 22:26

Właśnie znalazłam na forum taką informację, więc może jednak się uda :) :

cytuję:
w ile osób jedziecie (im więcej tym lepiej ,tzn najwięcej jest ap 4 os i większych, czyli dwa osobne duże pokoje +2x łazienka,wspólna kuchnia z jadalnią i taras.Byłem w Breli dwa razy z zaprzyjażnioną rodzinką,w sezonie płaciliśmy 70 eu za całość (8 luda),prawie z każdego ap w Breli widok na morze.
Sztyrlic69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sztyrlic69 » 04.04.2012 23:03

Witam

Podzielam zdanie mojego drugiego przedmówcy, tzn. znalezienie apartamentu spełniającego Twoje wymagania osobowe w połowie sierpnia - miesiąca gdzie wakacje zaczynają Włosi, Niemcy i Austriacy lubiący je spędzać w Breli, w sensowej lokalizacji w mojej ocenie będzie wymagało baaaaaaaaardzo dużo szczęścia.

Pozdrawiam
karolka84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolka84 » 05.04.2012 08:40

to może będzie łatwiej w Baska Voda? Byłam nastawiona na Brelę, czy Tucepi, ale czytałam też opinie, że w Breli jest za stromo dla dzieci, a w Tucepi za głeboko przy brzegu i że warto z dziećmi jechać do Baśki
luki78
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) luki78 » 05.04.2012 08:54

Ja polecam Podgorę.W tym roku będę tam czwarty raz dla mnie i dla dziecka (6lat) bomba.Pozdrawiam.
pazi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pazi » 07.05.2012 22:54

Luki
A możesz dac namiar na kwaterę w Podgorze?
Pozdrawiam
Pazi
karolka84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolka84 » 15.05.2012 20:34

wy sądzicie, że to cud znaleźć za 70 euro 2 pokojowe w Breli czy Baśka Voda apartament w sezonie, a na ich stronce, odpowiadającej naszemu allegro, można spokojnie w tej cenie znaleźć ofertę :)
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 15.05.2012 20:52

Tu masz przykładowy przekrój cen w różnych konfiguracjach

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

inne apartamenty w Breli możesz przejżeć np. tu

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Możesz dać jakieś przykłady z "chorwackiego allegro"?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 15.05.2012 21:15

karolka84 napisał(a):wy sądzicie, że to cud znaleźć za 70 euro 2 pokojowe w Breli czy Baśka Voda apartament w sezonie, a na ich stronce, odpowiadającej naszemu allegro, można spokojnie w tej cenie znaleźć ofertę :)

Ja mogę komuś załatwić apartament w Breli za 8E/os w sezonie
Dla siebie takiego nie szukam bo to badziew będzie.
krzys182
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzys182 » 15.05.2012 21:19

ojjj ojjj pięknie byłem w Breli 2 razy a w Tuceoi raz super miejscowosci
karolka84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolka84 » 15.05.2012 21:35

tutaj przykład: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

A ten nocleg za 8 za osobę to w jakiej lokalizacji od morza?
Ja nie szukam luksusu, bo zamierzam w pokoju spędzać niewiele czasu, w dzieciństwie jeździłam latami na obozy rowerowe w spartańskim stylu, spaliśmy nawet w stodole na sianie i to było super :) oczywiście wiadomo, że lepiej mieć troszkę porządniejszy apartament, bez szczurów itp. bo jedziemy z małymi dziećmi, ale też za rozsądną cenę ;) mi najbardziej zależy, aby nie był za daleko do morza pod górkę z dziećmi:)
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 15.05.2012 21:45

plus taka stronka > zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :oczko_usmiech:

Torac napisał(a):Ja mogę komuś załatwić apartament w Breli za 8E/os w sezonie
Dla siebie takiego nie szukam bo to badziew będzie.

Nie badziew, a skromny dodatek do otoczenia. :wink:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 15.05.2012 21:48

karolka84 napisał(a):A ten nocleg za 8 za osobę to w jakiej lokalizacji od morza?

11,9 km- Gornja Brela .
karolka84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolka84 » 15.05.2012 21:54

to chyba trochę za daleko ;)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone