Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam apartamentów w Breli lub Baśka Voda?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
winniczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) winniczka » 18.10.2011 12:43

Witajcie, w przyszłym roku planujemy już 3 rok z rzędu wypad do Chorwacji padło na miejscowość Brela lub Baśka Voda. Macie jakieś sprawdzone apartamenty 2+2 i 2 osobowe w tych okolicach, najchętniej blisko morza z ładnym widoczkiem z tarasu, nie za stromo jedziemy z dziećmi 4 latka i 7 lat. Z góry dziękuję. :wink:
Mario 1975
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario 1975 » 18.10.2011 13:45

Brela lub Baśka Voda - świetny wybór.
Z tym że z "nie za stromo" to może być problem, szczególnie w Breli.
Jeżeli nie wystraszyłem to mogę dać namiary na apartamenty w Baśkiej Vodzie, w których byłem z ekipką w tym roku w lipcu i było super.
Dom się znajduje na ulicy Pavlinovica 14, moim zdaniem jest to fajna lokalizacja, do plaży jest ok. 300m, z tarasu widać tylko rąbek morza ale jest za to fenomenalny widok na góry, w domu są apartamenty 2 i 4-osobowe i inne też ale nie znam już szczegółów.
Jeżeli zainteresowałem, to proszę o odzew i wtedy podam więcej szczegółów.
Pozdrawiam.
winniczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) winniczka » 18.10.2011 15:29

Hejka, bardzo dziękuje za szybki odzew :wink: poproszę o namiary może jakis link do strony apartamentów, jak to wygląda cenowo? Pozdrawiam
emok
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) emok » 18.10.2011 16:18

Polecam Brelę. Dobra kwatera, miła właścicielka, super widok, spokój,dobre ceny, cisza w dzielnicy Stomarica. Niestety pod górkę ale tam wszyscy tak mają. Podam wszystkie namiary.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.10.2011 16:25

winniczka napisał(a):Hejka, bardzo dziękuje za szybki odzew :wink: poproszę o namiary może jakis link do strony apartamentów, jak to wygląda cenowo? Pozdrawiam

Do wyboru, do koloru - FAQ się kłania :wink:
Mario 1975
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario 1975 » 19.10.2011 11:36

Winniczka, apartamenty, o których mowa posiada starsze małżeństwo.
Nie mają Oni swej oferty w internecie bo mam wrażenie, że sieć w Chorwacji jest o wiele mniej powszechna niż u nas. Ja znalazłem tych gospodarzy jadąc na wakacje w tzw. ciemno. Poszukiwanie odpowiedniej kwatery 2 lipca br. rano zajęło mi może 20 minut i był to trzeci apartament, który oglądałem.
Cena za 4-osobowy apartament wynosiła 65 euro a za 2-osobowy 40 euro, jednak przy 14-dniowym pobycie bez najmniejszych problemów cena zmalała o 5 euro na każdym apartamencie (klimatyzowanym, z balkonem i wyposażonym we wszystko, co ja nazywam porządnym chorwackim standardem). Gospodarze to przemili i uczynni starsi ludzie nie stroniący od poczęstunku winem i rakiją swoich dorosłych gości oraz muszelkami i lawendą dzieci. Ja na swoje 4 razy w Chorwacji za każdym razem jeździłem do innej miejscowości ale po urlopie w Baśkiej Vodzie mam ogromną ochotę wrócić tam przy najbliższej okazji.
Oto dane z posiadanej przeze mnie wizytówki:
Marin Josipovic, Don Mihovila Pavlinovica14, 21320 Baśka Voda, tel +385 (0) 21 620 568.
Mam nadzieję, że pomogłem a w razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt, odpowiem najszybciej jak będę mógł. :D
winniczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) winniczka » 19.10.2011 13:26

Prześlij proszę na priva kilka foteczek samego domu, apartamentów i otoczenia - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dzięki serdeczne.
winniczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) winniczka » 07.11.2011 11:11

Dziękuje za namiary, niestety chyba będe musiała zrezygnować z Breli :( ceny za nocleg bardzo wysokie! Macie może jakiś dobry namiar na apartamenty w pobliżu Breli na początku lipca w cenie do 60 euro za dobę 2+2 i do 40 euro za dobę dla 2 osób? Pozdrawiam
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 07.11.2011 19:14

Próbuj w Makarskiej - dostaniesz spokojnie za średnio 50-55 euro.
A za 2 osoby - pewnie pokój za 40 euro.

Albo jak jesteście bliskimi znajomymi - szukajcie wspólnego z 2 sypialniami, itp. Tu możesz za 100 euro trafić fajną kwaterkę z ogródkiem, itp.
agnes70
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes70 » 13.11.2011 16:03

Mario 1975 napisał(a):(..)
Cena za 4-osobowy apartament wynosiła 65 euro a za 2-osobowy 40 euro, jednak przy 14-dniowym pobycie bez najmniejszych problemów cena zmalała o 5 euro na każdym apartamencie (klimatyzowanym, z balkonem i wyposażonym we wszystko, co ja nazywam porządnym chorwackim standardem). Gospodarze to przemili i uczynni starsi ludzie nie stroniący od poczęstunku winem i rakiją swoich dorosłych gości oraz muszelkami i lawendą dzieci. Ja na swoje 4 razy w Chorwacji za każdym razem jeździłem do innej miejscowości ale po urlopie w Baśkiej Vodzie mam ogromną ochotę wrócić tam przy najbliższej okazji.
Marin Josipovic, Don Mihovila Pavlinovica14, 21320 Baśka Voda, tel +385 (0) 21 62(... ) :D

Również poproszę o jakieś fotki tego apartamentu.
W 2010 r. też wybraliśmy się do Chorwacji w ciemno i znalezienie taniej kwatery w Baśka Voda było trudne. W końcu pomogła nam pani Ula i wylądowaliśmy przy samej magistrali za 65E. Teraz szukamy bliżej, ale miejscowość nas urzekła, bo jest tam wszystko czego szukamy.
Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl,

Pozdrawiam:)
dren
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dren » 01.01.2012 11:15

Mario 1975 napisał(a):Winniczka, apartamenty, o których mowa posiada starsze małżeństwo.
Nie mają Oni swej oferty w internecie bo mam wrażenie, że sieć w Chorwacji jest o wiele mniej powszechna niż u nas. Ja znalazłem tych gospodarzy jadąc na wakacje w tzw. ciemno. Poszukiwanie odpowiedniej kwatery 2 lipca br. rano zajęło mi może 20 minut i był to trzeci apartament, który oglądałem.
Marin Josipovic, Don Mihovila Pavlinovica14, 21320 Baśka Voda, tel +385 (0) 21 620 568.
Mam nadzieję, że pomogłem a w razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt, odpowiem najszybciej jak będę mógł. :D

Czy ci państwo mówią po polsku albo angielsku - jak się z nimi porozumiewać?
Robert36
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert36 » 10.01.2012 01:16

emok napisał(a):Polecam Brelę. Dobra kwatera, miła właścicielka, super widok, spokój,dobre ceny, cisza w dzielnicy Stomarica. Niestety pod górkę ale tam wszyscy tak mają. Podam wszystkie namiary.

Emok jakbyś mógł podać namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.01.2012 20:22

winniczka napisał(a):Dziękuje za namiary, niestety chyba będe musiała zrezygnować z Breli :( ceny za nocleg bardzo wysokie! Macie może jakiś dobry namiar na apartamenty w pobliżu Breli na początku lipca w cenie do 60 euro za dobę 2+2 i do 40 euro za dobę dla 2 osób? Pozdrawiam

Kiedy się tam wybieracie?
Ja mam coś co tez znalazłem w ciemno w Breli za na prawdę świetne pieniązki. Byliśmy tam 2010r
manila211
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) manila211 » 10.01.2012 22:38

Mam pytanie! Czy cena 130 euro za 5 osob dorosłych i 4 dzieci na Podracu w Breli to dużo?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 10.01.2012 23:56

manila211 napisał(a):Mam pytanie! Czy cena 130 euro za 5 osob dorosłych i 4 dzieci na Podracu w Breli to dużo?

Zależy od miesiąca.
Lipiec i sierpień to ok
czerwiec , wrzesień to drogo .
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone